-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

OPORTUNITATE DE AFACERI: Se vinde AquaSpa Prundu Bârgăului!

Una dintre cele mai frumoase afaceri de pe Valea Bârgăului, AquaSpa-ul din Prundu Bârgăului, își caută noi stăpâni. Oameni dispuși să muncească la fel de mult și să dezvolte mai departe afacerea cu un potențial enorm și locul ajuns astăzi o destinație turistică, care oferă astăzi turiștilor nu doar agrement, în orice sezon, ci și locuri de cazare.

A venit timpul să predau acest loc minunat, evident, nu oricui și nu oricum. Este locul în care am investit energie, bani, timp și multă, multă pasiune timp de cinci ani. Ani în care ne-au trecut pragul mii de clienti, am creat relatii, am fost alaturi de ei, am făcut o treabă minunată împreună. Acum, căutăm pe cineva care să scrie istoria frumoasă a acestui loc în continuare. Oamenii din echipa noastră sunt deschiși la o viitoare colaborare, iar dacă e nevoie stăm la dispoziția celor interesați cu toată experiența noastră privind gestionarea acestei afaceri. Evident, se poate schimba numele, poate veni un alt brand și chiar se poate schimba destinația, oportunitățile acestui loc sunt multe”, a declarat proprietarul AquaSpa Prundu Bârgăului pentru Bistriteanul.ro.

AQUASPA CLUB SRL activează în domeniul wellness, beauty și self-care, începând cu luna iunie a anului 2016, complexul fiind în localitatea Prundu Bârgăului, la doar 15 km de Colibița ( Marea de la Munte ) și la 35 Km de Pasul Tihuța.

Încă de la inaugurarea complexului, comunitatea din Prundu Bârgăului, dar și din zonele învecinate, a manifestat interes față de serviciile AquaSPA, fiind singura destinație din zonă Văii Bârgăului cu o ofertă de agrement atât de diversă și selectă: 4 piscine (2 interioare și 2 exterioare), jacuzzi, sală de fitness, saună umedă, saună uscată cu sare de Himalaya, servicii de masaj terapeutice și de înfrumusețare, café lounge și un teren de sport multifuncțional, unde în fiecare iarnă este amenajat patinoarul.

Terenul intravilan pe care este ridicat are o suprafață de 3127 mp, iar constructia complexului este de 1310 mp, fiind compusa din :  receptie, vestiare, bai, sala piscine, saune, 10 dormitoare complet utilate cu mobilier si finisaje de lux, sala mare de conferinta, restaurant etc.

Terasa acoperita ( Cafenea ), complet utilată, în suprafață de 151 mp, oferind inclusiv condiții pentru fast-food, grupuri sociale, bucătărie

Mai multe imagini din cei patru ani de activitate găsiți pe paginile de Facebook: Aquaspa Prundu Bargaului, Prundu Bargaului Aquaspa, Aquaspa Caffe.

Trebuie să mai știți că afacerea, terenul, tot ceea ce înseamnă AquaSpa Club este liber de sarcini, o afacere curată, care are însă nevoie de noi proprietari care să-și dedice tot timpul și priceperea în administrarea unei afaceri cu un potențial extraordinar.

Cei interesați pot suna la   telefon 0733661170 pentru a stabili o întâlnire cu proprietarii și a discuta toate detaliile unei viitoare tranzacții.  

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...