25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Clujean trimis în judecată, la un an jumătate după ce a omorât un bistrițean

Un bistrițean își pierdea viața pe DN 17 D, la începutul lunii aprilie 2019. De vină, un clujean care l-a agățat cu autoutilitara pe care o conducea. La un an și jumătate de la producerea faptei, magistrații bistrițeni l-au trimis în judecată.

Un accident rutier a avut loc în a doua zi a lunii aprilie 2019, în Beclenuț, pe DN 17 D. Un tânăr clujean ce conducea o autoutilitară a acroșat un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers cu el.

Bărbatul a fost aruncat pe asfalt, impactul fiindu-i fatal. Găsit în stop cardio-respirator, bistrițeanul de 76 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

A fost declarat decesul la locul accidentului.

În luna septembrie 2020, la mai bine de un an și jumătate de la momtnul accidentului, tânărul clujean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

T. Ciprian Viorel, pentru ucidere din culpă, constând în aceea că la data de 2 aprilie 2019, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Săsarm – Beclean, a efectuat o depășire neregulamentară a unui biciclist, pe care l-a acroșat cu partea laterală a vehiculului. Victima, M.R., care se deplasa regulamentar pe bicicletă a fost proiectată pe acostament, suferind leziuni corporale traumatice care au determinat decesul imediat al acestuia” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.