-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Clujean trimis în judecată, la un an jumătate după ce a omorât un bistrițean

Un bistrițean își pierdea viața pe DN 17 D, la începutul lunii aprilie 2019. De vină, un clujean care l-a agățat cu autoutilitara pe care o conducea. La un an și jumătate de la producerea faptei, magistrații bistrițeni l-au trimis în judecată.

Un accident rutier a avut loc în a doua zi a lunii aprilie 2019, în Beclenuț, pe DN 17 D. Un tânăr clujean ce conducea o autoutilitară a acroșat un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers cu el.

Bărbatul a fost aruncat pe asfalt, impactul fiindu-i fatal. Găsit în stop cardio-respirator, bistrițeanul de 76 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

A fost declarat decesul la locul accidentului.

În luna septembrie 2020, la mai bine de un an și jumătate de la momtnul accidentului, tânărul clujean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

T. Ciprian Viorel, pentru ucidere din culpă, constând în aceea că la data de 2 aprilie 2019, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Săsarm – Beclean, a efectuat o depășire neregulamentară a unui biciclist, pe care l-a acroșat cu partea laterală a vehiculului. Victima, M.R., care se deplasa regulamentar pe bicicletă a fost proiectată pe acostament, suferind leziuni corporale traumatice care au determinat decesul imediat al acestuia” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...