1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Clujean trimis în judecată, la un an jumătate după ce a omorât un bistrițean

Un bistrițean își pierdea viața pe DN 17 D, la începutul lunii aprilie 2019. De vină, un clujean care l-a agățat cu autoutilitara pe care o conducea. La un an și jumătate de la producerea faptei, magistrații bistrițeni l-au trimis în judecată.

Un accident rutier a avut loc în a doua zi a lunii aprilie 2019, în Beclenuț, pe DN 17 D. Un tânăr clujean ce conducea o autoutilitară a acroșat un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers cu el.

Bărbatul a fost aruncat pe asfalt, impactul fiindu-i fatal. Găsit în stop cardio-respirator, bistrițeanul de 76 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

A fost declarat decesul la locul accidentului.

În luna septembrie 2020, la mai bine de un an și jumătate de la momtnul accidentului, tânărul clujean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

T. Ciprian Viorel, pentru ucidere din culpă, constând în aceea că la data de 2 aprilie 2019, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Săsarm – Beclean, a efectuat o depășire neregulamentară a unui biciclist, pe care l-a acroșat cu partea laterală a vehiculului. Victima, M.R., care se deplasa regulamentar pe bicicletă a fost proiectată pe acostament, suferind leziuni corporale traumatice care au determinat decesul imediat al acestuia” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...