18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Clujean trimis în judecată, la un an jumătate după ce a omorât un bistrițean

Un bistrițean își pierdea viața pe DN 17 D, la începutul lunii aprilie 2019. De vină, un clujean care l-a agățat cu autoutilitara pe care o conducea. La un an și jumătate de la producerea faptei, magistrații bistrițeni l-au trimis în judecată.

Un accident rutier a avut loc în a doua zi a lunii aprilie 2019, în Beclenuț, pe DN 17 D. Un tânăr clujean ce conducea o autoutilitară a acroșat un biciclist care se deplasa pe aceeași direcție de mers cu el.

Bărbatul a fost aruncat pe asfalt, impactul fiindu-i fatal. Găsit în stop cardio-respirator, bistrițeanul de 76 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

A fost declarat decesul la locul accidentului.

În luna septembrie 2020, la mai bine de un an și jumătate de la momtnul accidentului, tânărul clujean a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

T. Ciprian Viorel, pentru ucidere din culpă, constând în aceea că la data de 2 aprilie 2019, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Săsarm – Beclean, a efectuat o depășire neregulamentară a unui biciclist, pe care l-a acroșat cu partea laterală a vehiculului. Victima, M.R., care se deplasa regulamentar pe bicicletă a fost proiectată pe acostament, suferind leziuni corporale traumatice care au determinat decesul imediat al acestuia” se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: