18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Traian Ogâgău, oficial noul primar al orașului Sângeorz-Băi. Judecătoria Năsăud a validat mandatul

Traian Ogâgău va fi oficial noul primar al orașului Sângeorz-Băi. Judecătoria Năsăud a validat mandatul acestuia.

Judecătoria Năsăud a validat mandatul primarului ales al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Oficial, Ogâgău va fi primarul orașului-stațiune în perioada 2020 – 2024.

„V A L I D A T pentru noul mandat!

MARE VICTORIE dragii mei sângeorzeni! Ce m-aș fi făcut fără sprijinul dumneavoastră?! Mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor sângeorzenilor pentru susținere și implicare!
Rugăciunile voastre au fost ascultate!

Am avut și am încredere în justiție!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

De asemenea, în minută se arată că instanța a respins cererile de invalidare formulate de viceprimarul Virgil Dumitru și de PSD Bistrița-Năsăud prin președintele Radu Moldovan.

Hotărârea poate fi atacată cu apel la Judecătoria Năsăud, conform legii.

Vă reamintim că ieri Stelian Dolha, prefectul județului, a emis ordinul prin care se constată încetarea de drept a actualului mandat (2016-2020) de primar al orașului Sângeorz-Băi al lui Traian Ogâgău, care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Mai multe detalii, în materialul de mai jos:

S-a emis ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău! Viceprimarul preia frâiele:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: