21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Opriți planeta! USR BN ne-a trimis DREPT LA REPLICĂ

AVERTISMENT: Înainte de a citi cele două drepturi la replică, dadaa, ați citit bine, 2 (DOUĂ), lăsați voi frumos cafeaua jos, să n-o dați pe voi de râs. Că atunci când o împărțit Dumnezeu ridicolul, la ăștia le-o dat mai mult decât pot duce…

Urmăm protocolul și, înainte de toate, punem drepturile la replică. În ordinea venirii lor pe adresa redacției, adică la ora 20.57, primul, de la domnul viceprimar Stan care este:

După ce și-au mai făcut ceva curaj, la 21.24, apare adevăratul și zdrobitorul Drept la replică, de la Secretariatul USR Bistrița-Năsăud, filiala județeană:

Le luăm pe rând.

Domnu’ Stan, Stănică sau domn’ vice, cum v-or zice prietenii, v-ați scăpat în sticluța cu parfum de la Avon înainte de a ne trimite rândurile ălea de mai sus? Așa v-ați lezat de-o poză de profil, de zici că v-am pus una fără sutien.

Și de când vă lezați așa de tare de la o poză? Nu erați destul de frumușel în aia de-am ales-o sau care-i supărarea? Sau voiați poza cu tricolor adăugat sub piept (pe piept n-o să aveți niciodată) de pe pagina Călin Stan Viceprimar? Păi ziceți așa și noi facem cum ne ziceți, numa să nu vă supi. Că nouă nu ne place să fiți supi. Ca de exemplu, asta-i bună? Că asta o punem, dă-o naibii, nu ne luăm noi de la o poză, oameni suntem, chiar dacă nu toți cu salariul dvs. de viceprimar.

Buuuuun. Și acum să trecem la adevăratul și zdrobitorul Drept la replică, ăla de la Secretariat USR BN.

Băbăeți, voi l-ați citit înainte sau ați luat ceva halucinogene pentru curaj și vi s-a părut ok? Întâi de toate, ne dăm seama acum că nu voi făceați toate textele ălea mișto de când erați în opoziție și visați la primărie și nu din fotoliul de viceprimar și exact pe salariul nesimțit al lui Niculae pe care Stan îl încasează astăzi. Dar, revenim, și facem o scurtă analiză pe text:

„Vă mulțumim că ne-ați semnalat un consilier local.” WTF?!! Ce dracu a vrut să zică poetul aici?! Jurăm că nu ne-am prins, nici măcar „reporter Bistrițel”, cât e el de șmecher.

Mergem mai departe, până nu ne stă mintea în loc.

„Însă nu putem să nu observăm noua linie de comunicare: PSD face iar USR tace. (…) Nu că ar fi mari realizări comunicate prin acest teme, dar măcar e zgomot, ca să nu fie liniște.  Suntem convinși că pe adresa de secretariat a USR, au venit cel puțin același număr de invitații în redacția Bistrițeanul, ca și la celelalte partide care nu tac și fac. (…) „

Întâi de toate am luat partea gravă și am căutat repede în adresa de e-mail să vedem ce drac de realizări aveți și ce naiba am ratat de nu am scris, nu v-am invitat în studio să ni le prezentați, că ieșea cu scandal în redacție, nu alta – vă zicem. Rezultatul căutării:

Ne-am uitat pe paginile voastre de Facebook. Să vedem acolo ce ne-a scăpat.

Asta a fost tot.

Deci care-i știrea și realizarea pe care am ratat-o în relația cu USR BN? Ce ați făcut și noi n-am scris? Că ne scapă în continuare. A făcut viceprimarul Stan conferință de presă să ne prezinte realizările din primărie și am ratat-o?

Aaaaaa, sau stai. Voi sunteți ăia care tac și nu fac și noi ar trebui să vă aplaudăm în ziua de salariu.

Deci, până la urmă, e exact cum am scris noi, USR BN – Cântăreața mută, bani prea mulți și lene multă.

Noi am trăit cu USR BN și vremuri mai bune, cum am spus și în pamflet, cu deputata Cristina Iurișniți. Ne-a bombardat adresele de e-mail aproape zilnic cu mesaje privind activitatea EI, nu a partidului, și, nu o dată, a preluat situații prezentate de Bistrițeanul.ro, a făcut interpelări și a venit cu răspunsuri. N-o fi rezolvat ea multe, dar am apreciat-o mereu că în opoziție a luptat. N-a dormit pe banii statului. Ca voi.

Cât despre „linia de comunicare”, vă spunem noi care-i a voastră, că v-a rămas pe bot din campanie: cine nu-i cu voi și vă critică e musai pesedist. Este? Băbăeți, s-a dus campania, acu e faza aia cu arată ce poți din funcții publice că de aia iei salariul ăla de viceprimar, deputat sau subprefect.

Ia puneți voi osul la treabă și chemați-ne să vedem și să scriem ce ați făcut voi.

Că, naiba să-i pe ăia din partidele care nu tac și fac (v-am citat – sic!), ne-au obosit. Uite, cu PSD-ul, că tot vorbeați de ei. N-am terminat bine de scris că funcționează heliportul că ne-au chemat să-l vedem pe Rafila în viu la inaugurarea noului UPU. Nu s-au arhivat bine știrile cu noul UPU că sâmbătă iar ne-au făcut program, că inaugurează spitalul de pe str. Alba Iulia. Unde mai pui că săptămâna asta ne-au chemat să vedem lucrările de la noua Sală Polivalentă, zic că o termină anu ăsta, nu-s normali.

Mai dă-i și naibii, toată ziua bună ziua cotcodăcesc că uite ce au făcut.

Să nu ne ziceți că-s realizările voastre, că jar mănâncă pesediștii, cu Radu în frunte, atât vă zicem. Că ni se părea și nouă suspect că tot taie panglici ăștia la proiect după proiect. Să vezi că sunt realizările voastre și ăștia, lăudăroși cum îi știm cu toții, se dau ei mari și v-au luat fața. Numa să ne ziceți cum stă treaba că scriem că le-ați făcut voi și schimbăm linia de comunicare. Bun așa?

Până atunci, rămâne cum am stabilit:

USR – „Cântăreața mută”: Bani prea mulți și lene multă

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. D-le viceprimar Calin Stan, in dreptul dvs. la replica ar fi trebuit sa si contraziceti (cat de cat) opinia ziarului privind inutilitatea functiei dvs. de viceprimar, nu doar sa faceti acuze privind ilegalitatea postarii de fotografii personale. Probabil nu prea ati gasit argumente.

  2. Ăștia uita ca în campanie s-au folosit de media prietena și Facebook pentru a scrie articole calomnioase despre oameni, au calomniat, distrus imaginea publica a tuturor celor care gândeau altfel, au făcut baza de date cu poze de pe Facebook a cetățenilor și acum sunt siderati ca pe sunt folosite imaginile postate de ei pe paginile publice ( domnule draga, ești viceprimar, funcție publica…). Sa spuna „mulțumesc” ca nu au fost acționați în instanta ca acum dormeau pe treptele Judecătoriei. Nerusinatii!!

  3. Reprezint exact alegatorul tinta pentru USR: am sub 40 de ani, sunt absolvent al unei universitati de stat cu renume, am lucrat tot timpul in mediul privat, am venituri salariale cu mult peste medie. Nu i-as vota in veci. Cel putin in acest judet, au numai nulitati in conducere. Ca sa dau doar cateva exemple: dl. Calin Stan la Bistrita si dl. Emilian Gabor la Nasaud. Ambii: zero barat!
    Sper ca partidul lor sa dispara cat mai curand de pe scena politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: