13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Aquabis: Se sistează apa în Beclean și Figa. Probleme, și în localitatea Liviu Rebreanu

Se sistează apa în Beclean și Figa, pentru câteva ore, astăzi, 11 februarie 2022, anunță Aquabis. Probleme au apărut și în localitatea Liviu Rebreanu.

Astăzi, 11 februarie 2022, se va sista TOTAL furnizarea apei în localitatea BECLEAN (partea de sus a orașului), RUSU DE SUS, FIGA și STAȚIUNEA FIGA.

Măsura este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe rețeaua de distribuție a apei potabile.

Tot astăzi, de la ora 11:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Liviu Rebreanu, până mâine 12 februarie 2022, la ora 15:00.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.