34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Paraschiva Borș se pregătește pentru Campionatul European de cros din Portugalia

Familia Borș din Maieru este bine-cunoscută pentru faptul că, în ciuda oricărei vârste, mișcarea este pe primul loc. Paraschiva și Vasile Borș, primarul din Maieru, se pregătesc împreună pentru o viitoare competiție, în Portugalia.

Chiar dacă ambii sunt maratoniști și escaladează împreună munții din împrejurimi, dar și cei din țară, de această dată numai Paraschiva Borș va participa la competiția internațională. Evenimentul va avea loc în Portugalia, respectiv Campionatul European de Cros!

Îmbrăcați lejer, în tricou sau bluză și pantaloni subțiri sau scurți, Vasile și Paraschiva Borș se antrenează împreună în condiții de iarnă, pe drumurile montane înzăpezite, cu trasee dificile și care o va căli pe Paraschiva pentru campionatul European.

„Pregătirea continuă! Urmează Campionatul European de cros din Portugalia!”, a spus soția primarului din Maieru, campioană de cros.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: