-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ordine de protecție emise după scandaluri în familie la Tureac și Beclean

Polițiștii au emis, astăzi și ieri, două ordine de protecție după scandaluri în familie. Un bărbat și-a agresat fizic și verbal soția, iar în altul, un bărbat și-a bătut tatăl și sora.

În data de 23 august, o femeie de 38 din Tureac a sunat la poliție după ce soțul ei, de 42 de ani, a bătut-o și a înjurat-o.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările.

„La data de 23 august a.c., polițiștii Secției 2 Poliția Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal produs la o locuință din Tureac.

Din primele date, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 38 de ani, din localitate, ar fi fost amenințată și agresată fizic de către soțul acesteia, un bărbat de 42 de ani.

În urma intervenției s-a constatat ca fiind oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar penal”, a transmis IPJ BN.

Un bărbat din Beclean de 29 de ani și-a bătut tatăl și sora. Evenimentul a avut loc astăzi, iar cei doi au chemat autoritățile care au emis la rândul lor ordin de protecție.

„La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost solicitați să intervină la o locuință de pe raza orașului.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 29 de ani, din Beclean, pe fondul unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic tatăl și sora.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la aspectele constatate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunea de violență în familie. Totodată, față de tânărul de 29 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecție”, a transmis IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...