1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Ordine de protecție emise după scandaluri în familie la Tureac și Beclean

Polițiștii au emis, astăzi și ieri, două ordine de protecție după scandaluri în familie. Un bărbat și-a agresat fizic și verbal soția, iar în altul, un bărbat și-a bătut tatăl și sora.

În data de 23 august, o femeie de 38 din Tureac a sunat la poliție după ce soțul ei, de 42 de ani, a bătut-o și a înjurat-o.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările.

„La data de 23 august a.c., polițiștii Secției 2 Poliția Rurală Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la un scandal produs la o locuință din Tureac.

Din primele date, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 38 de ani, din localitate, ar fi fost amenințată și agresată fizic de către soțul acesteia, un bărbat de 42 de ani.

În urma intervenției s-a constatat ca fiind oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar penal”, a transmis IPJ BN.

Un bărbat din Beclean de 29 de ani și-a bătut tatăl și sora. Evenimentul a avut loc astăzi, iar cei doi au chemat autoritățile care au emis la rândul lor ordin de protecție.

„La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost solicitați să intervină la o locuință de pe raza orașului.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 29 de ani, din Beclean, pe fondul unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic tatăl și sora.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la aspectele constatate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunea de violență în familie. Totodată, față de tânărul de 29 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecție”, a transmis IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...