4.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Ovidiu Florean: Șase primari PNL din Bistrița-Năsăud vor candida din partea PSD la alegerile viitoare

Ovidiu Florean, senator neafiliat de Bistrița-Năsăud, proaspăt „transferat” la partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, declară într-o emisiune faptul că mai mulți primari actuali ai PNL vor candida în cadrul alegerilor din 2024 pe listele Partidului Social Democrat. Printre ei, opozanți vocali ai PSD-ului, printre care și Sorin Hognogi, Sorin Mititean și Vasile Silași.

PNL are 18 primării conduse de liberali în județul Bistrița-Năsăud, iar conform lui Ovidiu Florean, șase primari actuali ai PNL vor candida la viitoarele alegeri din partea PSD. Printre cei menționați se află liberali declarați și care poartă o antipatie față de PSD.

Ovidiu Florean a prezentat patru dintre aceștia, respectiv Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu, Vasile Silași de la Chiochiș, Ioan Becan – Miceștii de Câmpie și Sorin Mititean – Șieu Măgheruș.

“În PNL, sunt 18 primari, dacă luăm și cazul Sângeorz-Băi, cinci sau șase vor candida de la PSD, în 2024. Vă spun primari din PNL, care vor candida de la PSD: Miceștii de Câmpie (Ioan Becan), Spermezeu (Sorin Hognogi), Vasile Silași (Chiochiș), Sorin Mititean (Șieu Măgheruș). Ei acum nu o să recunoască. 60 la sută dintre primarii actuali, dacă vor candida de la PNL, vor pierde. 12 primari din Bistrița-Năsăud au înclinația de a candida de la Forța Dreptei”, a spus Florean în emisiunea InfoPolitic.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...