-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Pacientul care a căzut de la geamul spitalului noaptea trecută era din Telcișor. Cum s-a petrecut totul

Azi-noapte, în jurul orei 24:00, un bărbat de 47 de ani a fost găsit căzut în curtea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta fusese internat duminică, iar ieri a fost agitat în cursul serii. Ce s-a întâmplat:

Incidentul s-a produs în jurul orei 24:00, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Bărbatul de 47 de ani din Telcișor a fost găsit căzut în curtea unității, chiar de către personal, care a constatat că acesta nu se afla în salonul său, la vizita de la miezul nopții. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

În salon, personalul medical a găsit materii fecale pe lenjeria de pat, dar și pe pervazul geamului. Deocamdată nimeni nu știe sigur dacă bărbatul s-a aruncat sau a căzut. Acesta nu figura în evidența medicală cu nicio afecțiune psihică.

„Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică (09.09.2018) în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitație, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicației de la miezul nopții, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului și pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unității”, explică reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, fiind diagnosticat cu fractură cervicală amielică. În acest moment, bărbatul este în stare stabilă, însă este sedat.

Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...