22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Un pacient internat la Spitalul Județean a căzut de la etaj

În această seară, un pacient internat la secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a prăbușit de la unul dintre geamurile unității spitalicești. Un echipaj medical i-a acordat îngrijiri medicale pacientului.

Incidentul s-a produs în această seară, la secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, situată pe strada Alba Iulia.

Personalul unității spitalicești l-ar fi dat dispărut pe pacientul respectiv, fiind găsit ulterior rănit sub unul dintre geamurile spitalului. Nu se știe dacă pacientul respectiv s-a aruncat pe geam sau a fost vorba despre un accident.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean a ajuns la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale. Se pare că pacientul ar fi căzut de la etajul I al spitalului, pe unul dintre geamuri. Poliția a început o anchetă în acest sens.

[arve url=”https://youtu.be/NakMFQUNxh4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...