-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO – Un pacient internat la Spitalul Județean a căzut de la etaj

În această seară, un pacient internat la secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-a prăbușit de la unul dintre geamurile unității spitalicești. Un echipaj medical i-a acordat îngrijiri medicale pacientului.

Incidentul s-a produs în această seară, la secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, situată pe strada Alba Iulia.

Personalul unității spitalicești l-ar fi dat dispărut pe pacientul respectiv, fiind găsit ulterior rănit sub unul dintre geamurile spitalului. Nu se știe dacă pacientul respectiv s-a aruncat pe geam sau a fost vorba despre un accident.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean a ajuns la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale. Se pare că pacientul ar fi căzut de la etajul I al spitalului, pe unul dintre geamuri. Poliția a început o anchetă în acest sens.

[arve url=”https://youtu.be/NakMFQUNxh4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...