-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Un bărbat a fost lovit de tren în Cristeștii Ciceului. Acesta a murit

În această seară, un bărbat de 35 de ani a fost lovit de tren în Cristeștii Ciceului. Echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul, rănile fiindu-i fatale.

Un bărbat de 35 de ani a fost lovit în această seară de tren, în localitatea Cristeștii Ciceului. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul, nici dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau nu.

Se pare că mecanicul trenului a realizat că a lovit ceva, însă a durat o perioadă până când trupul bărbatului a fost găsit sub roțile trenului. Echipajul medical ajuns la fața locului a fost nevoit să declare decesul acestuia.

„Victima din accidentul feroviar, un bărbat de aproximativ 35 de ani, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața, echipajele medicale fiind nevoite să declare decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...