20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Un bărbat a fost lovit de tren în Cristeștii Ciceului. Acesta a murit

În această seară, un bărbat de 35 de ani a fost lovit de tren în Cristeștii Ciceului. Echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul, rănile fiindu-i fatale.

Un bărbat de 35 de ani a fost lovit în această seară de tren, în localitatea Cristeștii Ciceului. Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul, nici dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau nu.

Se pare că mecanicul trenului a realizat că a lovit ceva, însă a durat o perioadă până când trupul bărbatului a fost găsit sub roțile trenului. Echipajul medical ajuns la fața locului a fost nevoit să declare decesul acestuia.

„Victima din accidentul feroviar, un bărbat de aproximativ 35 de ani, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața, echipajele medicale fiind nevoite să declare decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!