17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Cine este bărbatul călcat mortal de tren, azi-noapte

Un accident feroviar a avut loc azi-noapte, în apropierea localității Cristeștii Ciceului. Conductorul unui tren marfar a realizat că a lovit ceva. Echipajul medical a găsit trupul neînsuflețit sub roțile trenului.

Azi-noapte, la ora 23:30, un apel la SNAU 112 anunța că un tren marfar a lovit ceva, în mers.

La locul indicat, în apropierea localității Cristeștii Ciceului, s-au prezentat echipajele de poliție și medicale.

După mai multe căutări, sub tren a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

„Pe raza localității Cristeștii Ciceului, trenul marfar 83282Z, care circula pe ruta Dej- Beclean pe Someș, a surprins în gabaritul căii ferate, și accidentat mortal, o persoană. Aceasta a fost identificată de către polițiștii din cadrul postului de poliție Trafic Feroviar Beclean, ca fiind un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba. Traficul feroviar nu a fost afectat”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

„Am auzit despre accident. Încă nici nu știm despre cine e vorba. Și la ora aia, nu era nimeni acolo în zonă, ca să se știe dacă a fost un accident sau s-a sinucis. Știm numai că e vorba de un bărbat. Da mai multe, nu știm încă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul comunei Uriu, Gheorghe Oprea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: