4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Circus Gartner la Bistrița! Pentru ultima oară puteți vizita animalele în circ!

Săptămâna aceasta, de joi până duminică inclusiv, Circul Gartner din Germania se află la Bistrița cu spectacole deosebite pentru cei mici, dar și cei mari. Animale precum cămile, lame, zebre, elefanți pot fi admirate pentru ultima oară, întrucât legea care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri nu va mai permite acest lucru.

Circul Gartner din Germania revine la Bistrița săptămâna aceasta, de joi, 13 septembrie până duminică, 16 septembrie inclusiv. Spectacolele vor avea loc joi, vineri și sâmbătă începând cu ora 18:00, iar duminică, de la orele 15:00 și 18:00 în locația specială amenajată lângă magazinul Dedeman.

Potrivit reprezentanților Circului, cei mici, dar și cei mari vor putea admira și fotografia animale precum elefanți, cămile, lame, zebră, măgari, broaște țestoase, ponei și cățeluși. Animalele sălbatice vor mai putea fi văzute la circ până pe data 22 ianuarie anul viitor, întrucât România a devenit în 2017, cea de-a 25-a țară din Europa care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri. 

Așadar, nu pierdeți ocazia de a le oferi celor mici posibilitatea de a trăi povești de neuitat la Circul Gartner, de joi până duminică, în zona magazinului Dedeman.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: