1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Pădurile din județ, „scăpate” de 1.300 kilograme de gunoaie

Nu mai puțin de 1.300 kilograme de deșeuri au fost strânse de angajații ocoalelor silvice din Bistrița și Beclean din păduri, în cadrul evenimentului național „Let’s Do It, Romania!”.

43 de angajați de la Ocolul Silvic Bistrița și Ocolul Silvic Beclean au participat la Ziua de Curățenie Națională, marcată în data de 16 septembrie în 191 de țări, printre care și România.

În doar o zi, aceștia, alături de voluntari, au adunat din păduri nu mai puțin de 1.300 kilograme de deșeuri, potrivit Regia Nationala a Padurilor – Romsilva.

Acțiunea a avut loc în cadrul evenimentului național ”Let’s Do It, Romania!”, organizat de Asociația Let’s Do It, Romania! Mai multe direcții silvice și administrații ale parcurilor naturale și naționale au luat parte sâmbătă la Ziua Națională de Curățenie, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva fiind unul dintre partenerii evenimentului”, a mai precizat sursa citată.

În total, la nivelul județului nostru, cei peste 1.700 de voluntari care au participat la Ziua de Curățenie Națională au adunat 55 de tone de deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...