6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să guste o paella autentică. Gătită în fața lor de Carmen de la LucBurger și asortată cu vin alb. Apoi se lasă cu chef! Locuri limitate!

O zi superbă de toamnă este anunțată mâine, cu minime de 10 grade și maximă de 17 grade Celsius.

Terasa de la Taverna Dogarilor este îmbrăcată frumos în culorile toamnei și va aștepta îndrăgostiții de bucătăria spaniolă. Carmen de la LucBurger va găti în fața lor paella autentică, exact ”ca la ea acasă”.

Pofticioșii se vor putea răsfăța cu acest deliciu culinar, alături de tapas-uri delicioase și de câte două pahare de vin alb ce merg perfect cu fructele de mare.

Evenimentul culinar începe la ora 16.00, pe terasă, iar când se lasă frigul, se lasă cu chef, în interiorul localului.

Bineînțeles, locurile sunt limitate, date fiind măsurile pandemice impuse. Așa că cei ce dețin un certificat verde prin care pot face dovada vaccinării sau a trecerii prin boală sunt așteptați să-și rezerve locul la numărul de telefon 0745 271 271 sau pe mesageria paginii de Facebook Taverna Dogarilor.

Taxa de participare este de 75 de lei. Grăbiți-vă și rezervați-vă un loc!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!