16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să guste o paella autentică. Gătită în fața lor de Carmen de la LucBurger și asortată cu vin alb. Apoi se lasă cu chef! Locuri limitate!

O zi superbă de toamnă este anunțată mâine, cu minime de 10 grade și maximă de 17 grade Celsius.

Terasa de la Taverna Dogarilor este îmbrăcată frumos în culorile toamnei și va aștepta îndrăgostiții de bucătăria spaniolă. Carmen de la LucBurger va găti în fața lor paella autentică, exact ”ca la ea acasă”.

Pofticioșii se vor putea răsfăța cu acest deliciu culinar, alături de tapas-uri delicioase și de câte două pahare de vin alb ce merg perfect cu fructele de mare.

Evenimentul culinar începe la ora 16.00, pe terasă, iar când se lasă frigul, se lasă cu chef, în interiorul localului.

Bineînțeles, locurile sunt limitate, date fiind măsurile pandemice impuse. Așa că cei ce dețin un certificat verde prin care pot face dovada vaccinării sau a trecerii prin boală sunt așteptați să-și rezerve locul la numărul de telefon 0745 271 271 sau pe mesageria paginii de Facebook Taverna Dogarilor.

Taxa de participare este de 75 de lei. Grăbiți-vă și rezervați-vă un loc!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!