13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Pandemia frânează reabilitarea CN „Liviu Rebreanu”. Motivul pentru care se poate lucra doa la exterior:

Deși au fost deja demarate lucrările la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, deocamdată, muncitorii pot efectua doar lucrările de la exterior. Totul are legătură cu pandemia:

Primarul Ovidiu Crețu a dezvăluit zilele trecute la As Tv faptul că lucrările de modernizare la Colegiul Național Liviu Rebreanu au început deja, însă se desfășoară doar la exteriorul clădirii.

„Am purtat o discuție cu doamna director Suzana Gălățan, care mi-a spus că în situația actuală de pandemie, cu regulile care sunt acum, nu se mai poate descurca doar cu celelalte clădiri, fără clădirea principală. Și atunci am avut o discuție cu executantul, care vrea să înceapă lucrările în clădirea mare, și cu doamna director și ne-am înțeles ca până la vacanța de Crăciun nu se va intra cu lucrări în clădirea mare. Se vor monta schelele, se va lucra la acoperiș, dar spațiile interioare vor fi funcționale până atunci. Ulterior, în funcție de situația care va fi atunci, se va lua o nouă decizie”, a precizat Ovidiu Crețu, la As Tv.

Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investiții. Aceasta se ridică la 38 de milioane de lei. Proiectul prevede modernizarea și consilidarea corpului principal al Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Toate cele 28 de săli de clasă vor fi modernizate și dotate cu mobilier și aparatură modernă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: