-0.4 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Pandemia frânează reabilitarea CN „Liviu Rebreanu”. Motivul pentru care se poate lucra doa la exterior:

Deși au fost deja demarate lucrările la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, deocamdată, muncitorii pot efectua doar lucrările de la exterior. Totul are legătură cu pandemia:

Primarul Ovidiu Crețu a dezvăluit zilele trecute la As Tv faptul că lucrările de modernizare la Colegiul Național Liviu Rebreanu au început deja, însă se desfășoară doar la exteriorul clădirii.

„Am purtat o discuție cu doamna director Suzana Gălățan, care mi-a spus că în situația actuală de pandemie, cu regulile care sunt acum, nu se mai poate descurca doar cu celelalte clădiri, fără clădirea principală. Și atunci am avut o discuție cu executantul, care vrea să înceapă lucrările în clădirea mare, și cu doamna director și ne-am înțeles ca până la vacanța de Crăciun nu se va intra cu lucrări în clădirea mare. Se vor monta schelele, se va lucra la acoperiș, dar spațiile interioare vor fi funcționale până atunci. Ulterior, în funcție de situația care va fi atunci, se va lua o nouă decizie”, a precizat Ovidiu Crețu, la As Tv.

Investiția este finanțată prin Compania Națională de Investiții. Aceasta se ridică la 38 de milioane de lei. Proiectul prevede modernizarea și consilidarea corpului principal al Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Toate cele 28 de săli de clasă vor fi modernizate și dotate cu mobilier și aparatură modernă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...