12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

S-au terminat lucrările la parcarea de lângă Spitalul Județean Bistrița-Năsăud

Primăria Bistrița a lucrat câteva luni pentru a finaliza parcarea cu aproape 50 de locuri de pe strada 1 Decembrie, în apropierea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Nasaud.

Parcarea făcută de primărie a fost dată deja în folosință. Este destinată în special pentru cadrele medicale ale spitalului, pacienților și aparținătorilor, iar Bulevardul Grigore Bălan și 1 Decembrie vor fi mai puțin aglomerate.

Un loc de parcare plătit de stat costă între 8.000 și 12.000 de euro, conform primarului. Astfel că parcarea cu 48 de locuri de lângă spital a costat aproximativ 50.000 de euro.

Proiectul a fost executat de Direcția de Servicii Publice Bistrița prin programul “Reparații”.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Parcare la policlinică. Parcarea amenajată în incinta Spitalului Județean de Urgență, este necesară dar nu e suficientă. Si mai necesară ar fi o parcare la Policlinica de pe Strada Gării, intr-o zonă foarte aglomerată cu multe intersectii. Prin anul 2015, CJ Bistriţa-Năsăud a derulat un proiect european de 36 mil. lei (8 mil. euro) pentru modernizarea şi dotarea policlinicii din municpiul Bistriţa. În total au fost modernizate peste 100 de cabinete şi 50 de spaţii administrative şi s-au achiziţionat aparatura şi tehnica medicală necesară. Fiecare cabinet a fost prevăzut a avea în componenţă sală de consultaţii şi sală de tratament, iar tot sistemul radiologica a fost interconectat cu sistemul din Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Ambulatoriul de specialitate sau policlinica de pe strada Gării a beneficiat si de reconfigurarea spatiului exterior prin desfiintarea gardului din fata clădirii, dar din păcate fără nici o utilitate practică. De aceea, pe suprafata respectivă ar putea fi amenajate un mare număr de locuri de parcare , mai ales că fiind vorba de servicii medicale ambulatorii cei mai multi pacienti se deplasează cu mijloace de transport proprii si nu au unde să parcheze. Poate aude cine trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?