-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

S-au terminat lucrările la parcarea de lângă Spitalul Județean Bistrița-Năsăud

Primăria Bistrița a lucrat câteva luni pentru a finaliza parcarea cu aproape 50 de locuri de pe strada 1 Decembrie, în apropierea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Nasaud.

Parcarea făcută de primărie a fost dată deja în folosință. Este destinată în special pentru cadrele medicale ale spitalului, pacienților și aparținătorilor, iar Bulevardul Grigore Bălan și 1 Decembrie vor fi mai puțin aglomerate.

Un loc de parcare plătit de stat costă între 8.000 și 12.000 de euro, conform primarului. Astfel că parcarea cu 48 de locuri de lângă spital a costat aproximativ 50.000 de euro.

Proiectul a fost executat de Direcția de Servicii Publice Bistrița prin programul “Reparații”.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Parcare la policlinică. Parcarea amenajată în incinta Spitalului Județean de Urgență, este necesară dar nu e suficientă. Si mai necesară ar fi o parcare la Policlinica de pe Strada Gării, intr-o zonă foarte aglomerată cu multe intersectii. Prin anul 2015, CJ Bistriţa-Năsăud a derulat un proiect european de 36 mil. lei (8 mil. euro) pentru modernizarea şi dotarea policlinicii din municpiul Bistriţa. În total au fost modernizate peste 100 de cabinete şi 50 de spaţii administrative şi s-au achiziţionat aparatura şi tehnica medicală necesară. Fiecare cabinet a fost prevăzut a avea în componenţă sală de consultaţii şi sală de tratament, iar tot sistemul radiologica a fost interconectat cu sistemul din Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Ambulatoriul de specialitate sau policlinica de pe strada Gării a beneficiat si de reconfigurarea spatiului exterior prin desfiintarea gardului din fata clădirii, dar din păcate fără nici o utilitate practică. De aceea, pe suprafata respectivă ar putea fi amenajate un mare număr de locuri de parcare , mai ales că fiind vorba de servicii medicale ambulatorii cei mai multi pacienti se deplasează cu mijloace de transport proprii si nu au unde să parcheze. Poate aude cine trebuie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...