-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Parfumuri cu miros de …fals, puse la vânzare de un dejean, în Năsăud!

Jandarmii năsăudeni au întocmit dosar penal unui dejean. Acesta expusese spre vânzare parfumuri cu miros… de fals. Acum riscă închisoare până la doi ani de zile.

Joia, la Năsăud, este târg! Iar vânzătorii, din județ și nu numai, expun spre vânzare mărfuri care mai de care mai diversificate.

Ieri, un dejean, s-a prezentat și el la Năsăud. Și și-a expus parfumurile în parcarea unui supermarket. Doar că jandarmii care au trecut prin zonă au simțit mirosul de …fals.

„Un bărbat de 33 de ani din Dej, a fost depistat de jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud, în timp ce oferea spre comercializare în spaţiul public mai multe tipuri de parfumuri contrafăcute. Acesta se afla în  parcarea unui supermarket din oraşul Năsăud, iar produsele expuse spre comercializare aveau marcă şi culoare similare cu mărci originale. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud. Conform prevederilor legale în vigoare punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă” se arată în comunicatul remis presei de către reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: