12.6 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

PARVA: Premii consistente, pentru elevii și profesorii cu rezultate excelente

„Nouă ne pasă de viitorul nostru. Am propus o hotărâre de Consiliu Local prin care să recompensăm cu premii de până la 10.000 de lei – atât pentru profesor, cât și pentru elevi, în cazul în care se califică la olimpiada națională. Sunt niște sume enorme puse în joc, într-adevăr. Pentru că ne pasă de școală”, a mai precizat primarul Ioan Strugari.

Dragi elevi, cadre didactice și părinți, Consiliul local Parva a decis să recompeseze munca cadrelor didactice cu rezultate deosebite în anul școlar 2019-2020, în baza rezultatelor obținute la nivel județean de elevi – a anunțat ieri primarul Ioan Strugari.

Au fost premiate doamnele profesoare Cornelia Gheorghe, profesoară de matematică, și Cleopatra Kovacs, profesoară de istorie. Au primit din partea administrației locale premii în valoare de 3000, respectiv 2000 lei”, a mai precizat primarul Ioan Strugari.

Consiliul Local din Parva a apreciat astfel rezultatele obținute de elevii acestor profesoare la olimpiadele de matematică și istorie, faza județeană.

De asemenea, au fost premiați și patru elevi cu sume cuprinse între 1000 și 2000 lei. Este vorba despre Lucreția Florina Căluș (olimpiada de matematică), Emanuel Sângeorzan (olimpiada de istorie), Marius Lup și Ioan Sângeorzan – pentru rezultatele obținute la concursul „Noi și chimia”.

Toți cei patru copii sunt elevi în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială „Vasile Scurtu” din Parva.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...