9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

PARVA: Premii consistente, pentru elevii și profesorii cu rezultate excelente

„Nouă ne pasă de viitorul nostru. Am propus o hotărâre de Consiliu Local prin care să recompensăm cu premii de până la 10.000 de lei – atât pentru profesor, cât și pentru elevi, în cazul în care se califică la olimpiada națională. Sunt niște sume enorme puse în joc, într-adevăr. Pentru că ne pasă de școală”, a mai precizat primarul Ioan Strugari.

Dragi elevi, cadre didactice și părinți, Consiliul local Parva a decis să recompeseze munca cadrelor didactice cu rezultate deosebite în anul școlar 2019-2020, în baza rezultatelor obținute la nivel județean de elevi – a anunțat ieri primarul Ioan Strugari.

Au fost premiate doamnele profesoare Cornelia Gheorghe, profesoară de matematică, și Cleopatra Kovacs, profesoară de istorie. Au primit din partea administrației locale premii în valoare de 3000, respectiv 2000 lei”, a mai precizat primarul Ioan Strugari.

Consiliul Local din Parva a apreciat astfel rezultatele obținute de elevii acestor profesoare la olimpiadele de matematică și istorie, faza județeană.

De asemenea, au fost premiați și patru elevi cu sume cuprinse între 1000 și 2000 lei. Este vorba despre Lucreția Florina Căluș (olimpiada de matematică), Emanuel Sângeorzan (olimpiada de istorie), Marius Lup și Ioan Sângeorzan – pentru rezultatele obținute la concursul „Noi și chimia”.

Toți cei patru copii sunt elevi în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială „Vasile Scurtu” din Parva.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.