18.6 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 2, 2022

Pasionații de Robotică din Beclean, cadorisiți de CJ BN, pentru că au ajutat la obținerea fondurilor europene. Cine mai primește cadouri:

Consiliul Județean va oferi cadouri și premii celor din județ care au rezultate excelente, în diferite domenii. Vor primi sume frumușele de bani cei care au obținut primele trei cele mai mari note la BAC sau Evaluarea Națională. Vor fi premiați olimpici, sportivi și antrenorii acestora. Dar nu se uită nici de pasionații de robotică din Beclean, care i-au ajutat „să pună mâna” pe fondurile europene.

Dacă tot se apropie luna cadourilor, Consiliul Județean va aproba mâine acordarea unor premii, în bani. Acestea vor fi date celor care s-au remarcat în acest an, într-un anumit domeniu.

Primele trei medii de la BAC

20.000 de lei vor fi împărțiți celor 10 absolvenți de liceu care au luat anul acesta primele trei medii la BAC. Cei șase elevi care au luat nota 10 vor primi câte 2.500 de lei. Ceilalți patru, doi cu media 9,96 și doi cu media 9,93 vor primi câte 1.500, respectiv 1.000 de lei.

Primele trei locuri la Evaluarea Națională

Tot 10 elevi au adjudecat și primele trei cele mai mari note la Evaluare Națională. Cei cu nota 10, patru la număr, vor primi câte 2.500 de lei. Cei doi cu media 9,92 vor primi câte 1.500 de lei, iar ceilalți, câte 1.000 de lei.

Premii pentru șapte sportivi și trei antrenori

Fie că au avut rezultate excepționale la haltere, box sau tenis de masă, fiecare din cei șapte sportivi vor primi câte 5.000 de lei. Antrenorii acestora, trei la număr, vor primi câte 3.000 de lei cadou pentru efortul depus.

134 de olimpici

Pentru a-i stimula pe elevi să exceleze, se vor acorda premii și celor care au participat la Olimpiade, la diferite materii. 134 de olimpici din întregul județ vor primi câte 500 de lei.

Aceștia sunt elevi începând cu clasa a V- a până în clasa a XII-a.

Pasionații de Robotică din Beclean

Consiliul Județean nu poate să îi treacă cu vederea pe cei 10 magnifici de la Beclean. E vorba de echipa de pasionați de Robotică.

Aceștia au ajutat CJ BN să „pună mâna” pe mai bine din jumătate din fondurile europene pentru proiectele de pe o anumită linie. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Astfel, cei 10 elevi vor primi cadou, pentru eforturile depuse, câte 1.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...