8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Pățania unei bistrițence: a vrut să vândă ceva online, dar a fost lăsată fără bani tocmai de un presupus cumpărător

O bistrițeancă de 33 de ani a rămas fără peste 1.000 de lei, după ce a vrut să vândă ceva online. Un individ care s-a dat cumpărător i-a cerut să își dea datele cardului pe un site, după care folosindu-se de acestea a „ușurat-o” de bani.

Femeia a vrut să vândă ceva folosindu-se de o platformă online. A fost contactată de o persoană, care i-a spus că vrea să cumpere produsul respectiv.

„Cumpărătorul a solicitat plata prin virament bancar și, inducând-o în eroare, persoana vânzătoare a accesat un link unde a completat datele de identificare ale cardului. În scurt timp a observat faptul că îi lipsește din cont suma de 1.075 de lei. Reprezentanții băncii emitente au blocat tranzacția neautorizată care, din fericire, nu s-a consumat”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul este acum cercetat pentru înșelăciune, dar și tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod frauduros și acces ilegal la un sistem informatic.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: