12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO – Patinoarele din zona Parcului Regele Mihai I NU vor funcționa deodată!

Patinoarul din fața Palatului Culturii urmează să fie amenajat zilele viitoare. Cât timp va fi funcțional, patinoarul sintetic de lângă Metropolis va sta închis. ”Nu are niciun sens să le ținem pe amândouă în funcțiune ” a declarat Ioan Turc.

La începutul lunii octombrie, pump-track-ul de lângă Hotel Metropolis a fost mutat în parcarea de pe strada Grănicerilor. În locul său, municipalitatea a amplasat, definitiv, un patinoar sintetic.

Turc: Patinoarul sintetic din Bistrița, cel mai mare din țară! Va putea fi folosit inclusiv de roleri

Acesta ar urma să fie folosit tot timpul anului, exceptând câteva săptămâni pe timpul iernii. Motivul? Primarul Ioan Turc nu vede rostul să-l țină deschis atât timp cât există alternative.

Patinoarul sintetic, cel din Parc, de lângă Metropolis, este aproape gata. Va fi inaugurat imediat ce toate condițiile vor fi îndeplinite.

Totuși, un operator amplasează în fața Palatului Culturii un alt patinoar, cu gheață artificială. Atât timp cât cel cu gheață artificială va funcționa, nu va funcționa celălalt. Nu are niciun sens să le ținem pe amândouă în funcțiune. Cel sintetic e pentru toate sezoanele. Dar pentru câteva săptămâni, e suficient cel artificial (n.r. – cel din fața Palatului Culturii)” a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Întreaga sa explicație, în video de mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.