18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Patru finanțari importante aduse de Dorin Vlașin pentru orașul Năsăud

Dorin Vlașin este omul care s-a născut și a trăit în inima comunității din Năsăud. Fiind conștient de potențialul enorm pe care acest oraș îl are, a intrat în politică pentru a putea demara proiecte care să readucă Orașului Academicienilor gloria de altă dată.

Dorin a ajuns în funcția de viceprimar, depășindu-și cu mult atribuțiile.În cei patru ani, a reușit să aducă 4 finanțări importante pentru orașul Năsăud.

  • Complexul sportiv multifuncțional – proiect demarat în 2013 și pentru care au fost finanțate 8 milioane de euro în 2020 cu ajutorul Guvernului PNL. Într-o perioadă de 7 ani, fosta guvernare a încercat prin 3 miniștrii din judet să-l finanțeze, însă nu au reușit.
  • Spitalul din Nasaud – căruia i s-au alocat 2.3 milioane lei, sumă care a venit exclusiv pt dotari: 1.700.00 lei au fost alocați pentru achiziționarea unei stații de producere a oxigenului medical, a unei stații de sterilizare, 15-20 paturi, și altă aparatură medicală.
  • Catedrala ortodoxă Nr. 1 Năsăud – au fost finantati 200 mii de lei pentru punerea în siguranță a obiectivului istoric. A fost finanțată prin guvernul nostru, printr-un proiect de finanțare prin care s-au alocat 3 milioane de lei, în contextul în care, în limita a 200 mii de lei, se putea finanța un singur obiectiv.

Proiectul a fost făcut de Catedrală și a avut doar un protocol de colaborare cu Primăria pentru ca biserica să aibă un punctaj mai mare pt proiectul respectiv.

Totodată, mâine, 6 august, va avea loc o întrevedere cu premierul României, unde se va pune problema unei finanțări promise în privința variantei de ocolire a orașului.

Este un proiect de o mare anvergură, însă avem încredere și suportul necesar pentru a va asigura că se poate!“ „Pe parcursul acestor 8 luni în care am fost la guvern, avem dovada vie că am reușit să aducem în Năsăud o finanțare de aproximativ 14.55 milioane de euro. Am reușit să facem ceea ce ne-am propus, chiar dacă asta a însemnat să ne depășim atribuțiile. Totul însă a fost făcut cu gândul la un oraș mai aproape de adevăratul său potențial.“ a declarat Dorin Vlasin, candidat la Primăria Năsăud.

 

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!