12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Patru persoane s-au luat la bătaie, într-un club din Bistrița. Au fost potolite cu jandarmii și poliția

Patru persoane s-au luat la bătaie, duminică dimineața, într-un club din Bistrița. Cele patru persoane s-au potolit abia după intervenția jandarmilor și a poliției. S-au ales cu dosar penal și cu amenzi în valoare de 3.000 de lei.

Distracția s-a terminat la poliție pentru patru persoane, care s-au luat la bătaie duminică, dimineața pe la 6:00, într-unul din cluburile din Bistrița. Au intervenit jandarmii, care i-au amendat pe cei patru puși pe scandal.

Aceștia s-au ales cu amenzi în valoare de 2.800 de, dar și cu dosar penal:

„Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit duminică, 21 ianuarie 2024, în jurul orei 6 dimineața la unul dintre cluburile din municipiul Bistrița unde a izbucnit un scandal pe fondul unor nemulțumiri și al consumului de băuturi alcoolice. Un număr de patru persoane au fost conduse de către jandarmi la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud pentru continuarea cercetărilor și întocmirea documentelor legale. În acest caz jandarmii au aplicat și sancțiuni în valoare de 2.800 de lei, pentru adresarea de injurii și provocarea unor scandaluri”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Foto: Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.