1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Pensia specială a parlamentarilor ar putea fi ANULATĂ de voi! Dacă semnați!

Pregătiți-vă pixurile! Se vor monta din nou corturi unde se vor strânge semnături. De această dată, pentru a propune anularea pensiei speciale a parlamentarilor. „De ea ar trebui să beneficieze doar cei ce s-au sacrificat pentru țară!”, susțin inițiatorii.

S-a finalizat campania de strângere a semnăturilor pentru modificarea legii electorale. Mai exact, s-au strâns 1.000.000 de semnături pentru a se putea propune alegeri în două tururi de scrutin.

Deși corturile folosite pentru aceasta abia au ajuns la locul lor, acestea vor fi din nou amplasate în stradă.

„Vrem să strângem semnături pentru o inițiativă de anulare a pensiei speciale a parlamentarilor. Chiar dacă avem deja propunerea legislativă, și sperăm să o putem duce în Parlament la sfârșitul lunii noiembrie, odată cu propunerea pentru schimbarea legii electoratului, credem că semnăturile sunt esențiale. Dacă am strânge tot așa, un milion de semnături, ar fi o altfel de forță și am avea șanse mult mai mari să treacă”, a explicat Ionuț Simionca.

Corturile vor fi amplasate ca și data trecută, pe Bulevardul Independenței, Bulevardul Decebal și zona Lamă.

Deputatul bistrițean a anunțat și cu alte ocazii că nu este de acord cu această pensie și că vrea să o deființeze.

Acesta a subliniat și în cadrul conferinței de azi că „această pensie ar trebui dată pe baza contributivității, să fie dată văduvelor, veteranilor de război, celor care au făcut ceva pentru țara aceasta”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.