22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Pensia specială a parlamentarilor ar putea fi ANULATĂ de voi! Dacă semnați!

Pregătiți-vă pixurile! Se vor monta din nou corturi unde se vor strânge semnături. De această dată, pentru a propune anularea pensiei speciale a parlamentarilor. „De ea ar trebui să beneficieze doar cei ce s-au sacrificat pentru țară!”, susțin inițiatorii.

S-a finalizat campania de strângere a semnăturilor pentru modificarea legii electorale. Mai exact, s-au strâns 1.000.000 de semnături pentru a se putea propune alegeri în două tururi de scrutin.

Deși corturile folosite pentru aceasta abia au ajuns la locul lor, acestea vor fi din nou amplasate în stradă.

„Vrem să strângem semnături pentru o inițiativă de anulare a pensiei speciale a parlamentarilor. Chiar dacă avem deja propunerea legislativă, și sperăm să o putem duce în Parlament la sfârșitul lunii noiembrie, odată cu propunerea pentru schimbarea legii electoratului, credem că semnăturile sunt esențiale. Dacă am strânge tot așa, un milion de semnături, ar fi o altfel de forță și am avea șanse mult mai mari să treacă”, a explicat Ionuț Simionca.

Corturile vor fi amplasate ca și data trecută, pe Bulevardul Independenței, Bulevardul Decebal și zona Lamă.

Deputatul bistrițean a anunțat și cu alte ocazii că nu este de acord cu această pensie și că vrea să o deființeze.

Acesta a subliniat și în cadrul conferinței de azi că „această pensie ar trebui dată pe baza contributivității, să fie dată văduvelor, veteranilor de război, celor care au făcut ceva pentru țara aceasta”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...