17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Vești bune de la Spital: Doi noi medici specialiști și ultimele retușuri în instalarea CT-ului

În ultima vreme, de la Spitalul Județean au sosit doar vești bune. Ultimele noutăți privesc mărirea echipei medicale cu doi noi specialiști. Totodată, este aproape finalizată instalarea CT-ului, moment mult așteptat atât de medici cât și de pacienți.

S-a investit masiv în domeniul sănătății, în orașul nostru. Aparate de ultimă generație, ultra performante, pentru Spital sau Policlinică, au fost achiziționate pentru diferite secții.

Managerul Gabriel Lazany nu a uitat însă că e nevoie și de investiție în personal. După ce și-a format o echipă managerială profesionistă, și a cerut schimbarea tipului de concurs pentru asistenți, Lazany „aduce” și oameni noi.

„Le urez bun venit celor 2 noi colegi, care din această săptămână fac parte din colectivul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Dr. Paula Avram – medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și Dr. Ajtony Balint – medic specialist Otorinolaringologie (ORL). Mult succes în activitate!”, a scris managerul Spitalului pe pagina sa de Facebook.

Dr. Paula Avram are 31 de ani și este bistrițeancă. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj.

A lucrat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj – Napoca, dar și la Clinica de Podiatrie din Cluj – Napoca.

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult, încă o veste va bucura pe bistrițeni. Instalarea noului CT este aproape finalizată, așa că în curând va putea fi folosit de pacienți.

Pentru buna funcționare a CT-ului au fost necesare realizarea unor lucrări de reamenajare a circuitelor medicale de la parterul spitalului, lucrări cu o valoare de aproximativ 3.2 milioane lei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...