10.6 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

PERFORMANȚĂ! Bistrițeanca Dora Pralea reprezintă România la Campionatul European de Breaking din Rusia

Vicecampioană națională la breaking, bistrițeanca Dora Pralea va reprezenta România la Campionatul European de Breaking. Evenimentul va avea loc luna aceasta, tocmai în Rusia.

Bistrițeanca Dora Pralea se numără printre cei 9 dansatori români de breaking care ne vor reprezenta țara la unul dintre cele mai importante evenimente de profil.

Este vorba despre Campionatul European de Breaking, care va avea loc tocmai în Rusia. Evenimentul va avea loc la Sochi, luna aceasta.

Dora Pralea este și vicecampioană națională la breaking. Alte două dansatoare pe care le-a pregătit Dora Pralea au adus la Bistrița titlul de vicecampioane naționale.

Aceasta deține singura școală din județ unde se fac dansuri de stradă. De-a lungul timpului, Dora Pralea a format sute de tineri. Unii dintre ei au ajuns să-și câștige existența din dans.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...

Scurtă istorie a sloturilor video

Dacă ar fi să clasificăm jocurile de noroc în funcție de popularitatea lor, cu siguranță sloturile...