11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Becleanul va avea sediu secundar pentru permise de conducere și înmatriculări auto

După Năsăud, la Beclean va fi amenajat un sediu secundar pentru permise și înmatriculări auto, pentru ca bistrițenii din acea zonă să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Bistrița pentru a-și depune dosarele.

Potrivit șefului Serviciului Permise și Înmatriculări auto Claudiu Prodan, în viitorul apropiat va fi amenajat un sediu secundar al instituției și la Beclean, pentru a deservi întreaga zonă.

Un astfel de sediu secundar funcționează deja la Năsăud, însă momentan serviciile oferite sunt limitate, astfel că funcționarii trebuie să facă drumuri multe la Bistrița pentru a aduce și a duce documentele, care sunt prelucrate tot la sediul principal.

De asemenea, se lucrează și la dezvoltarea serviciilor online, momentan putându-se face puține operațiuni din fața calculatorului. Una dintre ele este radierea autoturismului.

În viitor, șeful serviciului își propune ca inclusiv înmatricularea unui autoturism să se poată face online.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Tot n-am inteles de ce-i musai la serviciile publice de permise de conducere, inmatriculari auto , acte de identitate si pasapoarte-i … musai sa fie militari si politisti… Cu ce este mai importanta ori mai de valoare aceasta munca decat a oricarui contabil, economist … ori functionar de administratie publica ? Ar trebui militarii si politistii sa prinda hoti, talhari, criminali, mafioti… etc. sa combata crima organizata si sa asigure securitatea publica si individuala a cetatenilor !
    SCOATETI-I MAI AFARA DIN BIROURI… SI LASATI ACOLO NUMAI PE CEI ” BETEGI … ” ! Modificati dr.acului legea asta si faceti-i functionari administrativi pe toti cei carora le place sa faca munca de birou LA PRET DE POLITIST ORI MILITAR ( ca ai de la pasapoarte-s tot militari pare-se ca … ) .
    Dvs populatia civila, stiti ca politsistii si militarii care fac aceste activitati administrative, CU PROGRAM DE ” FEMEIE GRAVIDA ” … au aceleasi salarii ca si cei care lupta in strada si cu mediul infractor ? ASTA ESTE ORGANIZAREA SISTEMULUI … ASTA TOTAL INEFICIENT si alandala organizat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...