0.3 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

Permisul auto, adus de Moș Crăciun? Te înscrii la examen acum și-l dai în decembrie

 Dacă vrei să obții anul acesta carnetul de șofer, dar încă nu te-ai apucat de treabă, ei bine poți să uiți. Din cauza numărului mare de candidați, programările pentru examenul practic sau „la oraș” sunt deja aranjate chiar până în luna noiembrie.

În Bistrița există câteva școli de șoferi și câteva sute de candidați la examenele teoretice și practice. Iar lucrul acesta se simte cel mai bine vara, când proaspeții majori se înghesuie care mai de care să se înscrie la proba practică după ce au trecut de cea teoretică.

„Fiecare școală are alocate anumite zile din săptămână, în care elevii își pot da examenul practic. Astfel, fiecare candidat are la dispoziție două zile ale săptămânii în care poate să susțină examenul. De exemplu, școala noastră face înscrieri pentru zilele de miercuri și vineri. Sunt foarte mulți elevi în special vara, așa că sunt și foarte multe solicitări”, explică B.C. unul dintre instructorii auto din Bistrița.

Iar cum majoritatea tinerilor fac școala pe timp de vară, căci atunci sunt mai disponibili, programările pentru proba practică au ajuns până în luna noiembrie. Și cum în decembrie nu ne putem aștepta decât la vacanțe și Moș Crăciun, cei mai puțini norocoși vor pune mâna pe permisul de conducere doar în 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...