7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Permisul auto, adus de Moș Crăciun? Te înscrii la examen acum și-l dai în decembrie

 Dacă vrei să obții anul acesta carnetul de șofer, dar încă nu te-ai apucat de treabă, ei bine poți să uiți. Din cauza numărului mare de candidați, programările pentru examenul practic sau „la oraș” sunt deja aranjate chiar până în luna noiembrie.

În Bistrița există câteva școli de șoferi și câteva sute de candidați la examenele teoretice și practice. Iar lucrul acesta se simte cel mai bine vara, când proaspeții majori se înghesuie care mai de care să se înscrie la proba practică după ce au trecut de cea teoretică.

„Fiecare școală are alocate anumite zile din săptămână, în care elevii își pot da examenul practic. Astfel, fiecare candidat are la dispoziție două zile ale săptămânii în care poate să susțină examenul. De exemplu, școala noastră face înscrieri pentru zilele de miercuri și vineri. Sunt foarte mulți elevi în special vara, așa că sunt și foarte multe solicitări”, explică B.C. unul dintre instructorii auto din Bistrița.

Iar cum majoritatea tinerilor fac școala pe timp de vară, căci atunci sunt mai disponibili, programările pentru proba practică au ajuns până în luna noiembrie. Și cum în decembrie nu ne putem aștepta decât la vacanțe și Moș Crăciun, cei mai puțini norocoși vor pune mâna pe permisul de conducere doar în 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: