25.4 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Acustring’s Band cântă la Taverna Dogarilor vineri seara!

Terasa de la Taverna Dogarilor a devenit neîncăpătoare vinerea trecută când și-au făcut intrarea cei de la Acustring’s Band. Fane, Emi și Vivi au cucerit imediat bistrițenii care au cântat alături de ei piese cunoscute, pe acorduri de chitară. Și vinerea aceasta, Acustring’s Band promite o super seară de muzică live, veselie și voie bună, începând cu ora 20:00.

Într-o perioadă caniculară în care serile devin ușor răcoroase, cele mai bune locuri de relaxare rămân terasele. Și dacă mai e și muzică, e prefect! Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița este cu siguranță un loc de poveste, iar terasa acoperită cu viță de vie te îmbie la relaxare!

De curând, serile de vineri au prins viață la Tavernă, în urma unei colaborări frumoase cu Social Media Care, firmă care organizează evenimente și Acustring’s Band, o formație care are în componența sa trei membri: Ștefan (cunoscut sub numele de Fane), Emi și Vivi.

„Încercăm să fim cât mai ospitalieri cu clienții noștri, cu un personal tânăr și harnic. Poate uneori mai greșim, dar mereu ne corectăm. Am gândit astfel de evenimente pentru a le oferi clienților noștri seri de relaxare alături de prieteni: să asculte, să cânte împreună cu band-ul, chiar să danseze și bineînțeles să savureze din preparatele și băuturile noastre pregătite cu migală și multă dragoste”, spune Honoria Rațiu, administratorul micului restaurant.

Și cum locurile sunt limitate la astfel de serate, puteți rezerva din timp o masă pentru vineri seara, de la ora 20:00, pe terasa de la Taverna Dogarilor sunând la 0363/401273, 0744930183 sau direct prin mesaj pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

[arve url=”https://youtu.be/OiBZrOn2GDE” /]

[arve url=”https://youtu.be/gdy4uc5f0K0″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...