16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Peste 10 copii au venit, ca dar de Crăciun, în familiile bistrițenilor! S-a „primit” chiar și o pereche de gemeni

Bucurie mare în 13 familii, cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Peste 10 copilași au sosit pe lume, dintre care și doi gemeni.

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului a avut, pentru unii bistrițeni, și o însemnătate mai aparte.

În 13 familii au sosit pe lume 15 copilași.

„În ajunul Crăciunului și în prima zi de Crăciun au avut loc, la noi la clinică, trei nașteri. O fetiță și un băiețel au venit pe lume în data de 24, iar o fetiță, în data de 25 decembrie”, a explicat Cristina Creța, asistentă șefă în cadrul Clinicii Sanovil.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița – Năsăud, Moșul a fost mai darnic.

„În data de 24 decembrie s-au născut nouă copilași. Din cei șapte băieței, doi au fost gemeni. Toți sănătoși. Chiar primul copil născut a fost o fetiță, al cincelea copil al unei familii din Josenii Bârgăului. În ziua de Crăciun au avut loc trei nașteri. Două fetițe au fost sănătoase, iar a treia a fost transportată la Târgul Mureș pentru supraveghere de către specialiști deoarece s-a născut cu greutate mai mică”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.