13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Peste 10 copii au venit, ca dar de Crăciun, în familiile bistrițenilor! S-a „primit” chiar și o pereche de gemeni

Bucurie mare în 13 familii, cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Peste 10 copilași au sosit pe lume, dintre care și doi gemeni.

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului a avut, pentru unii bistrițeni, și o însemnătate mai aparte.

În 13 familii au sosit pe lume 15 copilași.

„În ajunul Crăciunului și în prima zi de Crăciun au avut loc, la noi la clinică, trei nașteri. O fetiță și un băiețel au venit pe lume în data de 24, iar o fetiță, în data de 25 decembrie”, a explicat Cristina Creța, asistentă șefă în cadrul Clinicii Sanovil.

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița – Năsăud, Moșul a fost mai darnic.

„În data de 24 decembrie s-au născut nouă copilași. Din cei șapte băieței, doi au fost gemeni. Toți sănătoși. Chiar primul copil născut a fost o fetiță, al cincelea copil al unei familii din Josenii Bârgăului. În ziua de Crăciun au avut loc trei nașteri. Două fetițe au fost sănătoase, iar a treia a fost transportată la Târgul Mureș pentru supraveghere de către specialiști deoarece s-a născut cu greutate mai mică”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: