27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Peste 8800 de semnături pentru Dan Barna, din Bistrița-Năsăud

Dan Barna și-a depus azi candidatura pentru alegerile prezidențiale, odată cu președintele Klaus Iohannis. „Să sperăm că vor ajunge, în același tandem, în turul doi”, a precizat Cristina Iurișniți astăzi, într-o conferință de presă.

400.000 de semnături s-au strâns la nivel național pentru Dan Barna. „Susțin din tot sufletul această candidatură. Pentru că arată că ne însănătoșim ca țară, ca popor. Dăm astfel un semnal că ne dorim alte valori care vin să schimbe paradigma pe care am trăit-o până acum. Vrem oameni care să se implice cu adevărat în treburile țării, oameni care să fie prezenți nu doar în situațiile de criză, ci să fie implicați alături de cetățeni în toate momentele vieții cotidiene”, a precizat Cristina Iurișniți.

Călin Stan, coordonatorul campaniei de strângere de semnături pentru Dan Barna, în Bistrița-Năsăud, a anunțat că la nivel de județ, alianța USR Plus a reușit să strângă 8822 de semnături.

Le mulțumim pe această cale bistrițenilor, și nu numai lor. În această campanie ne-am concentrat mai mult pe comunele din extremitățile județului: Rodna, zona Ilvelor, Uriu, Telciu… Am început campania în luna august, o lună de concedii, așa că a fost destul de greu să ne mobilizăm. Am profitat mai mult de primele zile de septembrie. Apoi a început școala și toată lumea a avut alte probleme, inclusiv membrii noștri. Cu toate acestea, am reușit să strângem 8822 de semnături”, a precizat Călin Stan, președintele USR Bistrița.

Acesta a adăugat că USR Plus și-a stabilit câte un target în fiecare județ. În cazul județului Bistrița-Năsăud targetul a fost depășit de două ori. „Am fost prima filială județeană din România la nivel de target depășit. A fost un pic mai mic decât targetul impus la Europarlamentare”, a mai explicat Călin Stan.

Reprezentanții USR au anunțat totodată că Dan Barna va veni și în Bistrița-Năsăud, spre finalul lunii octombrie.

Foto @ USR Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...