13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Minune la ALDE! A vorbit viceprimarul II, despre Piață – Atât s-a putut!

Gelu Muthi, viceprimarul numărul II al municipiului a uimit azi într-o conferință de presă! A vorbit! Despre Piața Agroalimentară pe care vor să o facă. Și despre faptul că e mulțumit în proporție de 95 la sută de Piața Decebal. ”Atât am putut face acuma!”, a declarat acesta.

Se mai întâmplă și minuni în zilele noastre! Iar una a avut loc azi, la conferința de presă organizată de ALDE.

Gelu Muthi, viceprimarul numărul II al municipiului… a vorbit! Despre piață. Sau piețe. Una în viziune – cea agroalimentară. Și cea din Decebal, de care e mulțumit, dar care e doar o ”etapă intermediară”.

Mai avem puțin și obținem terenul pentru piața agroalimentară. În ce privește Piața din Decebal, eu sunt mulțumit în proporție de 95 la sută de ceea ce a ieșit acolo. Ăia 5 la sută ce mă nemulțumesc, să zicem așa, sunt acele două- trei mese care au puțin tabla îndoită. Oricum, lucrările la Piața Decebal dunt doar o etapă intermediară. Planul a fost să facem Piața Decebal, așa cum e acum, apoi să facem piața Agroalimentară și apoi, cine va fi la conducere anii viitori, să revină cu lucrările la Piața Decebal să o refacă așa cum trebuie. Deci, atât am putut face acuma. E doar o etapă intermediară” a VORBIT Gelu Muthi.

S-ar părea că subiectul piețelor e unul pe placul viceprimarului Muthi, acesta reușind să mai vorbească despre ele și într-o altă conferință:

Se modernizează, dar nu se schimbă mai nimic: Planuri mărețe pentru Piața Decebal!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: