15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Piața „Produs în Bistrița Năsăud” și-a mutat locația. UNDE veți găsi căsuțele cu bunătăți locale:

Lucrările la Biserica Evanghelică se apropie de final. Astfel, căsuțele destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud” au trebuit relocate. UNDE veți găsi bunătățile locale:

Biserica Evanghelică va fi resfințită undeva în luna mai a acestui an. Lucrările de reabilitare se apropie de final. Fiind nevoie de intervenție în exterior, zona de lângă biserică a trebuit eliberată.

A fost necesară relocarea căsuțelor destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud”. Acestea au fost mutate din zona centrală, în Piața Mică. Astfel, veți găsi bunătățile locale la căsuțele amplasate acolo.

Locația se schimbă, dar gustul rămâne același! Cele mai gustoase și sănătoase bunătăți tradiționale Produs în Bistrița-Năsăud te așteaptă de acum, în fiecare sâmbătă, la căsuțele din Piața Mică!

Vino și tu să vezi cu ce alte surprize te așteaptă producătorii locali în noua Piață a producătorilor locali!

Vă mulțumim pentru că susțineți economia locală!”, au transmis reprezentanții Asociației Produs în Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Renuntarea la amplasarea chioscurilor pentru produse tradiționale pe spatiul verde din jurul Bisericii evanghelice este o măsură ințeleaptă. Pe langa aspectul inestetic de bazar oriental, parculetul din centrul orasului era permanent amenințat cu distrugerea gazonului. De aceea, mutarea căsuțelor din lemn destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud” in Piata Mica, contribuie la aerisirea centrului orasului Bistrita care este sufocat de prea multe activitati inghesuite aici fara nici un discernamant, încă de pe vremea administratiei Cretu . Prin amplasarea chioscurilor pe laturile perimetrale ale Pietei Mici, acestea pot să rămană in permanentă acolo pentru târguri de produse traditionale, fără să afecteaze amenajările făcute cu bani europeni din spatiul resoectiv.

  2. Tocmai într-o zi mă întrebam că dece acele căsuțe cu alimente tradiționale nu sunt puse în piața mică care era odată cu mese așezate acolo și chiar trecând tocmai am văzut că erau trei din ele deja puse m-am bucurat că visul meu de a fi acolo sa împlinit. Gândul a devenit realitate
    Cine a făcut acest lucru a făcut cu o inteligență plăcută e un lucru plăcut 👍și Dumnezeul să-l binecuvânteze pentru înțelepciunea lui! felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.