16.4 C
Bistrița
joi, mai 23, 2024

Piața „Produs în Bistrița Năsăud” și-a mutat locația. UNDE veți găsi căsuțele cu bunătăți locale:

Lucrările la Biserica Evanghelică se apropie de final. Astfel, căsuțele destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud” au trebuit relocate. UNDE veți găsi bunătățile locale:

Biserica Evanghelică va fi resfințită undeva în luna mai a acestui an. Lucrările de reabilitare se apropie de final. Fiind nevoie de intervenție în exterior, zona de lângă biserică a trebuit eliberată.

A fost necesară relocarea căsuțelor destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud”. Acestea au fost mutate din zona centrală, în Piața Mică. Astfel, veți găsi bunătățile locale la căsuțele amplasate acolo.

Locația se schimbă, dar gustul rămâne același! Cele mai gustoase și sănătoase bunătăți tradiționale Produs în Bistrița-Năsăud te așteaptă de acum, în fiecare sâmbătă, la căsuțele din Piața Mică!

Vino și tu să vezi cu ce alte surprize te așteaptă producătorii locali în noua Piață a producătorilor locali!

Vă mulțumim pentru că susțineți economia locală!”, au transmis reprezentanții Asociației Produs în Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Renuntarea la amplasarea chioscurilor pentru produse tradiționale pe spatiul verde din jurul Bisericii evanghelice este o măsură ințeleaptă. Pe langa aspectul inestetic de bazar oriental, parculetul din centrul orasului era permanent amenințat cu distrugerea gazonului. De aceea, mutarea căsuțelor din lemn destinate pieței „Produs în Bistrița-Năsăud” in Piata Mica, contribuie la aerisirea centrului orasului Bistrita care este sufocat de prea multe activitati inghesuite aici fara nici un discernamant, încă de pe vremea administratiei Cretu . Prin amplasarea chioscurilor pe laturile perimetrale ale Pietei Mici, acestea pot să rămană in permanentă acolo pentru târguri de produse traditionale, fără să afecteaze amenajările făcute cu bani europeni din spatiul resoectiv.

  2. Tocmai într-o zi mă întrebam că dece acele căsuțe cu alimente tradiționale nu sunt puse în piața mică care era odată cu mese așezate acolo și chiar trecând tocmai am văzut că erau trei din ele deja puse m-am bucurat că visul meu de a fi acolo sa împlinit. Gândul a devenit realitate
    Cine a făcut acest lucru a făcut cu o inteligență plăcută e un lucru plăcut 👍și Dumnezeul să-l binecuvânteze pentru înțelepciunea lui! felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!