18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Piscina de la Casa Ema s-a redeschis! Nu se impun restricții

Piscina de la Casa Ema din Bistrița își redeschide, după mult timp de așteptare, porțile. În timpul pandemiei, piscina nu a funcționat, însă din această dimineață sunteți așteptați la mișcare.

După mult timp de așteptare, pasionații de înot și mișcare în apă se pot întoarce la Casa Ema, unde piscina intră din nou în funcțiune.

În dimineața de sâmbătă, piscina Casei Ema s-a redeschis după o pauză cauzată de pandemie și de restricțiile impuse. Cei care se ocupă de ea s-au apucat de curățenie și asigură publicul de faptul că apa va avea 30 de grade, o temperatură plăcută pentru corp în timpul înotului.

Nu este nevoie de programare pentru că nu există restricții. Nu se cere certificatul verde, nu aveți nevoie de mască, iar cei care administrează complexul spun că revin restricțiile anterioare COVID-19.

„Sâmbătă dimineața se deschide piscina de la Casa EMA! Încă lucrăm să fie curat și am pus termoplonjonul în bazin, să ajungem până la 30 de grade. Atenție: nu este nevoie de programare, nu este nevoie de mască sau certificat verde și revenim la restricțiile clasice de dinainte de pandemie referitoare la: cască, sărituri în apă, prosop la saună etc”, transmit cei de la Casa Ema.

Program de funcționare:

Luni – Vineri: 07:30-22:00

Sâmbătă – Duminică: 08:00-22:00

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: