5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Piscina de la Casa Ema s-a redeschis! Nu se impun restricții

Piscina de la Casa Ema din Bistrița își redeschide, după mult timp de așteptare, porțile. În timpul pandemiei, piscina nu a funcționat, însă din această dimineață sunteți așteptați la mișcare.

După mult timp de așteptare, pasionații de înot și mișcare în apă se pot întoarce la Casa Ema, unde piscina intră din nou în funcțiune.

În dimineața de sâmbătă, piscina Casei Ema s-a redeschis după o pauză cauzată de pandemie și de restricțiile impuse. Cei care se ocupă de ea s-au apucat de curățenie și asigură publicul de faptul că apa va avea 30 de grade, o temperatură plăcută pentru corp în timpul înotului.

Nu este nevoie de programare pentru că nu există restricții. Nu se cere certificatul verde, nu aveți nevoie de mască, iar cei care administrează complexul spun că revin restricțiile anterioare COVID-19.

„Sâmbătă dimineața se deschide piscina de la Casa EMA! Încă lucrăm să fie curat și am pus termoplonjonul în bazin, să ajungem până la 30 de grade. Atenție: nu este nevoie de programare, nu este nevoie de mască sau certificat verde și revenim la restricțiile clasice de dinainte de pandemie referitoare la: cască, sărituri în apă, prosop la saună etc”, transmit cei de la Casa Ema.

Program de funcționare:

Luni – Vineri: 07:30-22:00

Sâmbătă – Duminică: 08:00-22:00

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...