12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Piscina de la Casa Ema s-a redeschis! Nu se impun restricții

Piscina de la Casa Ema din Bistrița își redeschide, după mult timp de așteptare, porțile. În timpul pandemiei, piscina nu a funcționat, însă din această dimineață sunteți așteptați la mișcare.

După mult timp de așteptare, pasionații de înot și mișcare în apă se pot întoarce la Casa Ema, unde piscina intră din nou în funcțiune.

În dimineața de sâmbătă, piscina Casei Ema s-a redeschis după o pauză cauzată de pandemie și de restricțiile impuse. Cei care se ocupă de ea s-au apucat de curățenie și asigură publicul de faptul că apa va avea 30 de grade, o temperatură plăcută pentru corp în timpul înotului.

Nu este nevoie de programare pentru că nu există restricții. Nu se cere certificatul verde, nu aveți nevoie de mască, iar cei care administrează complexul spun că revin restricțiile anterioare COVID-19.

„Sâmbătă dimineața se deschide piscina de la Casa EMA! Încă lucrăm să fie curat și am pus termoplonjonul în bazin, să ajungem până la 30 de grade. Atenție: nu este nevoie de programare, nu este nevoie de mască sau certificat verde și revenim la restricțiile clasice de dinainte de pandemie referitoare la: cască, sărituri în apă, prosop la saună etc”, transmit cei de la Casa Ema.

Program de funcționare:

Luni – Vineri: 07:30-22:00

Sâmbătă – Duminică: 08:00-22:00

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!