2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Piscina de la Casa Ema s-a redeschis! Nu se impun restricții

Piscina de la Casa Ema din Bistrița își redeschide, după mult timp de așteptare, porțile. În timpul pandemiei, piscina nu a funcționat, însă din această dimineață sunteți așteptați la mișcare.

După mult timp de așteptare, pasionații de înot și mișcare în apă se pot întoarce la Casa Ema, unde piscina intră din nou în funcțiune.

În dimineața de sâmbătă, piscina Casei Ema s-a redeschis după o pauză cauzată de pandemie și de restricțiile impuse. Cei care se ocupă de ea s-au apucat de curățenie și asigură publicul de faptul că apa va avea 30 de grade, o temperatură plăcută pentru corp în timpul înotului.

Nu este nevoie de programare pentru că nu există restricții. Nu se cere certificatul verde, nu aveți nevoie de mască, iar cei care administrează complexul spun că revin restricțiile anterioare COVID-19.

„Sâmbătă dimineața se deschide piscina de la Casa EMA! Încă lucrăm să fie curat și am pus termoplonjonul în bazin, să ajungem până la 30 de grade. Atenție: nu este nevoie de programare, nu este nevoie de mască sau certificat verde și revenim la restricțiile clasice de dinainte de pandemie referitoare la: cască, sărituri în apă, prosop la saună etc”, transmit cei de la Casa Ema.

Program de funcționare:

Luni – Vineri: 07:30-22:00

Sâmbătă – Duminică: 08:00-22:00

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...