16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Misiune de salvare a pompierilor pentru Tulip, pisica de la Brikada

Pisica Tulip, cunoscută de cei care frecventează localul Brikada din Bistrița, a dispărut de patru zile. A fost văzută pe un acoperiș, astăzi, de către trecătorii de pe Pietonal. Au fost chemați pompierii pentu a o salva.

Tulip este pisica celor de la Brikada, angajați, clienți sau trecători prin localul cu “licori”. În această dimineață a fost dat anunțul pe mai multe grupuri de animale că Tulip a plecat și nu s-a mai întors înapoi.

De atunci, mai multă lume a căutat-o, și a fost găsită astăzi de câțiva trecători care au auzit-o mieunând de pe acoperișul unei case de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Locul în care a fost văzută Tulip este în apropiere de localul de la care a dispărut.

Un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a intervenit cu o autospecială cu scară pentru a salva pisica de pe acoperiș. Pisica s-a ascuns ulterior într-un pod, iar de caz se ocupă SVSU Bistrița pentru extragerea animalului de companie în siguranță.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Pompierii ? Au fost chemati pompierii ???
    cand io eram copil , un alt copil o aruncat o pisica de la etajul 4 pe geamul dp casa scarii … pisica a alergat vertical in jos pe perete pna la etajul 1 si apoi de-acolo s-a impins orizontal instinctiv de perete pt a reduce forta gravitationala si a cazut intre niste masini parcate rostogolindu-se …
    Pt o PISICA voi ati chemat Pompierii ? bai, dar sunteti normali ?

    • Da ..coco…este foarte normal…..intr o lume educata si civilizata…care este diferenta intre a salva o pisica si un betiv sau drogat care se buseste de un stalp? Bani mei din impozit vreau sa fie ptr pisica!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...