11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Președintele CJ Radu Moldovan: „Mai mult ca sigur vom avea o autostradă, pentru că fluxul de mașini e unul foarte mare”

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan drumul express care ar trebui să lege Bistrița de Dej are șanse foarte mari să se transforme în autostradă, datorită fluxului mare de mașini.

Radu Moldovan, președintele CJ a vorbit la Bistrițeanul Live și de drumul express care va lega Bistrița de Dej. Acesta a făcut cunoscut faptul că drumul express va fi transformat în autostrada, datorită fluxului mare de mașini care tranzitează acest traseu.

„În urma studiului de trafic s-a trecut de la drum express la autostradă. Ministerul Transporturilor și CNAIR-ul au aprobat propunerea proiectantului. Am discutat cu ministrul Grindeanu (n.r. Sorin Grindeanu ministrul Transporturilor și Infrastructurii) de mai multe ori și cu directorul general al CNAIR. Mai mult ca sigur va fi autostradă, pentru că fluxul de mașini e unul foarte mare”, a precizat Radu Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că stă la dispoziția primarilor din comunele tranzitate de acest drum. Traseul exact al drumului urmează să fie stabilit de proiectanți și autoritățile locale de pe traseu.

„Dacă documentațiile se vor elabora în timp rezonabil, un an de zile, poate intra pe exercițiu financiar actual și într-un termen de 7 ani să avem autostradă. Îi ajutăm pe primari și pe toți și facem tot ce trebuie ca lucrurile să meargă înainte”, a completat președintele CJ.

Mai multe despre drumul express puteți citi mai jos:

Varianta ocolitoare a Bistriței, în cărți! La fel și drumul expres Bistrița-Cluj. Politicienii au căzut la pace

Emisiunea la care a fost invitat președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?