Plaian, șeful ADI Deșeuri, a plecat în concediu, cu totul! Instituția a rămas „în aer”

0
5426

ADI Deșeuri a rămas fără manager. Asta după ce tânărul șef a plecat în concediu și… nu s-a mai întors la lucru. Postul său este scos la concurs, pentru data de 21 mai.

În luna octombrie 2016, Pavel Plaian, un tânăr de 27 de ani, ajunge în fruntea ADI Deșeuri.

La vremea respectivă, noul manager spunea că totul a fost ”O conjunctură favorabilă”. Și președintele CJ BN, Radu Modovan, se arăta foarte încrezător în aptitudinile tânărului manager.

Totuși, postul său este scos la concurs, pentru data de 21 mai. Iar dosarele celor ce se „încadrează în fișa postului” se pot depune până în 16 mai. Instituția a rămas „în aer” după ce tânărul manager a plecat în concediu… cu totul.

Am înțeles că ar fi avut ceva discuții în comitetul director. Sunt 12 membri acolo, și domnul Radu Moldovan e președinte. Am înțeles că a fost ceva la ultima ședință, apoi domnul Plaian a plecat în concediu și nu s-a mai întors. Dar nu știu mai mult de atât”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, vicepreședintele CJ BN, Ioan Țintean.

„Domnul Plaian nu a fost demis. El a demisionat, a fost cererea lui, cu acordul părților. Nu mai țin bine minte, dar parcă a invocat motive personale. Proiectele ADI Deșeuri se deruleaază în continuare. Domnul Dragomir Câmpan este managerul interimar până când se va stabili un nou manager. S-a întocmit comisia de concurs, formată din mai mulți primari și nu numai, și urmează să se organizeze concursul”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, președintele ADI DEșeuri, Radu Moldovan.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura și cu Pavel Plaian, dar până la publicarea acestui articol, nu au reușit.