18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Pleacă din PSD Doru Crişan, primarul din Prundu Bârgăului…?!

Invitat la emisiunea „Direct în problemă”, moderată de Iulia Stupinean – Doru Crişan, primarul din Prundu Bârgăului  fost nevoit să răspundă la o întrebare dificilă: pleacă sau nu pleacă din PSD…?!?

Cum va acţiona Doru Crişan dacă PSD, partidul din care face parte şi care l-a ajutat cu atâtea finanţări, pierde locul la guvernare?

Există şanse ca partidul din care faceţi parte şi care v-a ajutat cu atâtea finanţări să nu mai fie la guvernare…”, a avertizat moderatorul emisiunii Direct în Problemă, la Bistriţeanul.ro.

Este dispus primarul din Prundu Bârgăului să se înscrie într-un alt partid, ca să nu rateze finanţările promise în localitatea pe care o admnisitrează? Sau va rămâne fidel partidului, cu riscul de a nu introduce gazul în comună şi de a pierde anumite fonduri?

„Noi facem în primul rând administraţie”, a subliniat Doru Crişan, în finalul emisiunii.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai subliniat că în Bistriţa-Năsăud există un om extraordinar, pe care eu îl respectă foarte mult. „Ne-a sprijinit enorm, ne-a ajutat şi ne-a îndrumat… Suntem câţiva primari care îl vom urma acolo unde el va merge. Indiferent de consecinţe. Pentru că datorită lui am făcut extraordinar de multe lucruri bune şi folositoare pentru cetăţenii noştri…„, a punctat Doru Crişan.

Primarul s-a referit la Emil Radu Moldovan, preşedintele reales al PSD Bistriţa-Năsăud.

Este un lider pe care merită să-l urmăm. Ştim destul de bine ce a făcut la nivel de judeţ, iar implicarea lui s-a simţit şi la nivel de comună…„, a conchis Doru Crişan.

Emisiunea poate fi urmărită integral mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F634823907016198%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!