11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Pleacă din PSD Doru Crişan, primarul din Prundu Bârgăului…?!

Invitat la emisiunea „Direct în problemă”, moderată de Iulia Stupinean – Doru Crişan, primarul din Prundu Bârgăului  fost nevoit să răspundă la o întrebare dificilă: pleacă sau nu pleacă din PSD…?!?

Cum va acţiona Doru Crişan dacă PSD, partidul din care face parte şi care l-a ajutat cu atâtea finanţări, pierde locul la guvernare?

Există şanse ca partidul din care faceţi parte şi care v-a ajutat cu atâtea finanţări să nu mai fie la guvernare…”, a avertizat moderatorul emisiunii Direct în Problemă, la Bistriţeanul.ro.

Este dispus primarul din Prundu Bârgăului să se înscrie într-un alt partid, ca să nu rateze finanţările promise în localitatea pe care o admnisitrează? Sau va rămâne fidel partidului, cu riscul de a nu introduce gazul în comună şi de a pierde anumite fonduri?

„Noi facem în primul rând administraţie”, a subliniat Doru Crişan, în finalul emisiunii.

Primarul din Prundu Bârgăului a mai subliniat că în Bistriţa-Năsăud există un om extraordinar, pe care eu îl respectă foarte mult. „Ne-a sprijinit enorm, ne-a ajutat şi ne-a îndrumat… Suntem câţiva primari care îl vom urma acolo unde el va merge. Indiferent de consecinţe. Pentru că datorită lui am făcut extraordinar de multe lucruri bune şi folositoare pentru cetăţenii noştri…„, a punctat Doru Crişan.

Primarul s-a referit la Emil Radu Moldovan, preşedintele reales al PSD Bistriţa-Năsăud.

Este un lider pe care merită să-l urmăm. Ştim destul de bine ce a făcut la nivel de judeţ, iar implicarea lui s-a simţit şi la nivel de comună…„, a conchis Doru Crişan.

Emisiunea poate fi urmărită integral mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F634823907016198%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...