26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Pneumonia a trimis 50 de bistrițeni la spital în primele zile din 2020

Peste 50 de bistrițeni și-au petrecut primele zile din 2020 la spital, fiind diagnosticați cu pneumonie. Dintre aceștia, 17 au fost sugari sub un an. În total, peste 100 de bistrițeni au fost diagnosticați cu pneumonie.

100 de bistrițeni au fost diagnosticați cu pneumonie în primele zile din 2020, potrivit unui raport al Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud. Cei mai mulți au peste 65 de ani.

Jumătate dintre cei diagnosticați cu pneumonie (54 de persoane) au avut nevoie de internare. 17 dintre cei internați sunt sugari de sub un an. 22 dintre persoanele internate au peste 65 de ani.

În primele zile din 2020 a fost înregistrată și o gripă, care a necesitat internarea. Este vorba despre un adult.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: