11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Poiana Ilvei: A distrus și-a violat, iar acum e cercetat

Un bărbat din Poiana Ilvei a fost identificat ieri, de polițiști. Acesta se pare că ar fi autorul unei distrugeri și a unei violări de domiciliu. Ce a făcut, mai exact:

În noaptea de 12 spre 13 mai, un bărbat din Poiana Ilvei a mers într-o „vizită” în altă casă. Deoarece nu a fost nimeni care să-l invite politicos în casă, acesta a intrat forțat. Astfel, a distrus ușa de acces în imobil.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, acesta a produs distrugeri și la o mașină aflată în curtea casei respective.

Proprietarii au sunat la poliție, iar organele competente au început verificările.

Ieri, au reușit să identifice și făptașul.

Acesta ar fi un bărbat de 32 de ani, tot din Poiana Ilvei.

„Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 3000 lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu”, anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...