29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Ultimul weekend în care mai puteți admira covorul de narcise din Munții Rodnei

Potrivit administrației Parcului Național Munții Rodnei, acesta este ultimul weekend în care mai puteți admira covorul de narcise de pe Masivul Saca, din Parcul Național Munții Rodnei.

Deja de câteva săptămâni, narcisele sălbatice fac spectacol în Parcul Național Munții Rodnei. Acestea mai pot fi admirate și weekendul acesta, informează administrația Parcului Național Munții Rodnei:

„Ne-ați întrebat dacă mai avem narcise înflorite pe sfârșit de săptămână  10-11 iunie… vă informăm că DA ….. ultimul weekend cu flori în Poiana cu narcise de pe Masivul Saca din Parcul Național Munții Rodnei ‼”

Rezervația naturală are o suprafață de 5 hectare și reprezintă o poiană cu narcise protejată de lege, la o altitudine de 1.600 de metri. Pe muntele Saca se poate ajunge din Valea Vinului, traseul se întinde pe 3 ore de mers pe jos.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.