8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Policlinica Bistrița închiriază cel mai scump mp: 3.300 de lei lunar plătește o firmă să ocupe doar un metru pătrat

Policlinica ce aparține de Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a ajuns să închirieze metrul pătrat mai scump decât dezvoltatori ce dețin proprietăți în zona zero a municipiului. Nu mai puțin de 3.300 de lei lunar plătește o firmă pentru a ocupa doar un singur metru pătrat de pe holurile Policlinicii Bistrița. Pe suprafața respectivă este amplasat un automat de cafea.

Prezent la emisiunea de sănătate Medicină pe Limba ta, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany a precizat că reușește să aducă bani la bugetul unității medicale și din închirieri.

Astfel, sunt închiriate mai multe panouri publicitare amenajate în zona Unității de Primiri Urgențe care funcționează în clădirea principală a spitalului, dar și spații în toate secțiile unității medicale, unde sunt amplasate automate de cafea sau funcționeză mici magazine.

Panourile publicitare aduc lunar 1.000 de euro la buget, iar spațiile închiriate în secții aduc și ele sume frumușele, în funcție de amplasament. Cea mai mare sumă încasată este pentru un metru pătrat închiriat la Policlinică, unde a fost amplasat un automat de cafea:

„La Policlinică s-a făcut licitație cu strigare și am ajuns la 3.300 de lei pentru un metru pătrat. Panourile publicitare de la spital aduc și ele 1.000 și ceva de euro pe lună, sunt bani care vin și nu sunt pierderi”, a precizat managerul Gabriel Lazany, la Medicină pe Limba ta.

Nu este prima dată când spațiul ocupat de automatele de cafea de la Policlinică sunt închiriate așa scump. Și în 2017, acum mai bine de 5 ani, prețul unui metru pătrat închiriat trecea de 3.000 de lei.

Emisiunea la care a fost invitat Gabriel Lazany o puteți urmări mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.