1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO: La Policlinica Med Total, fișa medicală pentru permis auto e gata în maximum două ore

Din noiembrie 2022, la Policlinica Med Total de pe 1 Decembrie, se pot face și fișe auto pentru categoria B, în care se încadrează șoferii amatori. Vestea bună este că timpii de așteptare s-au redus simțitor, a anunțat dr. Bogdan Oprea.

La Policlinica Med Total se pot face inclusiv fișe pentru port-armă, cu ajutorul colegei noastre de pe Psihologie, care oferă toate avizele necesare pentru diferitele categorii de arme.

Se fac și fișe medicale pentru cei care se înscriu acum la școala de șoferi”, a explicat dr. Bogdan Oprea, managerul Policlinicii Med Total de pe Str. 1 Decembrie.

Totul se poate rezolva într-o oră și jumătate, maxim două ore.

A fost vorba de un anumit stres pentru noi, la început. Pentru că sunt șase medici care consultă cam în același timp. Am reușit să fluidizăm întregul circuit, fără să periclităm activitatea care se derula deja în clinică.

Am avut un pic de bătaie de cap, la început. Dar trebuie să recunosc că a ieșit în final mult mai bine decât ne așteptam.

O ușoară aglomerație există peste tot unde se întocmesc fișele auto. Pentru că sunt perioade „moarte” în care se stă între specialități. Nu ai cum să le faci pe fiecare în 10 minute.

Dar lucrurile merg chiar bine la noi. Am reușit să scădem timpii de așteptare. În prima lună am avut situații în care se aștepta pentru fișele auto cam două ore și jumătate. Acum – la același numătr de pacienți – am redus timpul la o oră și jumătate, maxim două ore. Asistentele care organizează și pun la punct toate detaliile s-au rodat, iar medicii s-au obișnuit cu orele la care trebuie să înceapă ca să fie totul cât mai eficient…

Ne-am calculat capacitatea pe care o avem pe zi pentru a desfășura o activitate cât de cât uniformă și fluidă, și atunci am limitat numărul de pacienți”, a mai precizat dr. Bogdan Oprea.

Acesta a anunțat că își dorește ca – în timp – Policlinica Med Total să ofere și servicii pentru șoferii profesioniști.  

VIDEO: Analize accesibile în toate comunele din Bistrița-Năsăud, grație unui proiect MED TOTAL!

VIDEO: NOV KIDS, noul centru de pediatrie din Decebal este gata! Dr. Bogdan Oprea: Ce specializări vor fi disponibile pentru copii

Mai multe detalii despre activitatea și planurile MedTotal în Bistrița descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...