-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Policlinica Nouă Sanovil și-a mărit echipa cu un chirurg cardiovascular: Sergiu Turturică

Policlinica Nouă Sanovil a adăugat o nouă specialitate în gama de servicii oferite. Este vorba despre chirurgie cardiovasculară, specialitate care va fi acoperită de dr. Sergiu Turturică.

Medicul clujean dr. Sergiu Turturica – chirurg cardiovascular ce activează în cadrul „Institutului Inimii” Cluj-Napoca – va oferi consultații săptămânal și la Clinica Sanovil. 

Pacienții cu probleme ale aparatului circulator – varice, valvulopatii (afecțiuni ale valvelor inimii), tumori cardiace, arteriopatii și altele vor avea parte, de acum, și de experiența specialistului clujean.

În plus, va efectua ecografii Doppler carotidian, Doppler venos și arterial de membre. Specialistul clujean se va ocupa și de proceduri precum scleroterapia pentru venele inestetice ale piciorului (așa numitele vene păianjen).

Programări la consultații se pot face la Policlinica Nouă Sanovil de pe str. 1 Decembrie – Chirurgie cardiovasculară la numărul de telefon:

  • 0263.701.701;  0263.701.702;
  • 0263.701.703 sau 0752.196.877

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...