-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Drumul plin de gropi nu poate fi reabilitat! CE spun autoritățile:

Șoferii s-au plâns de drumul Cepari – Blăjenii de Jos. Acesta trece prin „ograda” a trei autorități. Totuși, porțiunea cea mai dezastruoasă NU poate fi încă reparată. CARE este motivul:

Traseul Cepari – Blăjenii de Jos cuprinde o porțiune de drum județean – DJ 173 B – și o porțiune de drum comunal – DC 31 C.

Șoferii care-l parcurg s-au plâns de starea acestuia și de faptul că nimeni nu se ocupă de el.

FII REPORTER: E drum județean și are gropi de 30 de cm! Poți rămâne fără roți la mașină!

Culmea, deși acest tronson trece „prin ograda” a trei autorități, el NU poate fi reparat

Consiliul Județean explică faptul că o porțiune din DJ 173 B e reabilitată, o altă porțiune urmează:

DC 31 C, care face subiectul articolului nu se află în administrarea CJ BN, ci a comunei prin care trece.

DJ 173 B de la intrarea în localitatea Tărpiu până la intersecția cu DJ 172 (Nimigea) este modernizat și se află în administrarea CJBN.

În prezent, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a demarat un proiect de modernizare pentru DJ 173 B 2 Bistrița (Leoni) până la intrarea în localitatea Tărpiu (7,27 km). În momentul de față acest tronson de drum este în fază de finalizare proiect tehnic, obținere avize și autorizație de construire. Apoi urmează execuția lucrărilor de modernizare”, a transmis, pentru Bistrițeanul.ro, președintele CJ BN, Radu Moldovan.

DC 31 C – traversează două comune

Drumul Comunal 31 C traversează comuna Șintereag și comuna Dumitra.

Porțiunea care este prinsă în poze, cea cu gropile, NU este de pe domeniul comunei Șintereag. Noi avem o porțiune din DC 31 C, care tranzitează localitatea Budacu de Jos. Dar până la ieșirea din localitate. Deci acel drum din articol NU face parte din domeniul comunei Șintereag, deci NU pot interveni eu pe el”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Bob.

Primarul comunei Dumitra îi plânge și el de milă drumului, dar n-are ce-i face.

Drumul acesta este încă în garanție. Lucrările au fost făcute de CML și a primit o garanție de 15 ani. Au trecut vreo 10 sau 11 ani de când e făcut, deci încă e în garanție. Fiind în garanție, NU putem face altre lucrări. Și de această dată, ca și în alte dăți, voi transmite o adresă către ei și voi face presiuni să intervinbă să-l peticească. Așa au făcut în ultimii ani. Deci nu îl putem prinde în proiect nou de reabilitare până nu iese din garanție. Le voi transmite din nou adrese celor de la CML să meargă să-l repare!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Gheorghe Bălăjan.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Lăsați.l ușor pe Bălăjan că nu s-a trezit din beție de la sărbători,este destulă vreme sa trimită hârtie la CML,ce atâta grabă și tamtam!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...