19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FII REPORTER: E drum județean și are gropi de 30 de cm! Poți rămâne fără roți la mașină!

Bistrițenii se plâng de un drum aflat la mică distanță de Bistrița. Deși drum județean, acesta a fost lăsat de izbeliște. ”Sunt gropi de 30 de cm. Poți rămâne fără roți la mașină!” au transmis supărați șoferii.

La o mică distanță de Bistrița se afla un drum de legătură între Cepari și Blăjenii de Jos. E vorba de DJ 173 B și DC 31C.

Șoferii care-l tranzitează se plâng că drumul a fost lăsat de izbeliște.

Îi dezastruos! Gropile au 30 cm și dacă nu ești atent, rămâi fără roți la mașină. E drumul care duce la Tărpiu, drum județean” au transmis supărați șoferii.

 

Contractul de reabilitare a DJ 173 B, Bistrița – Tărpiu, a fost semnat în decembrie 2020, având o valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro. Licitația a fost câștigată de Mis Group, lider de asociere.

Conform contractului, au avut la dispoziție 3 luni pentru proiectare, două luni pentru avize și 19 luni pentru lucrările efective. Astfel, DJ 173 B, Bistrița – Tărpiu, ar trebui să fie finalizat până în decembrie 2022.

De drumul comunal DC 31 C ar trebui să se ocupe Primăria comunei Șintereag, de care aparține localitatea Blăjenii de Jos.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu mai are rost să investească în el că nu ține o luna . Oare de ce …pt că îl fac de mântuială . Să rămână bani și de o friptura.
    Am văzut 3 mașini cu baia de la motor spata . Pt că e apă în gropi și nu știe șoferul cat e de adâncă . Eu mi am tăiat cauciucurile pe dreapta și gențile îndoite sa le fie rușine celor responsabil pt că e așa de ani buni . De 2 ani e rupt podul in Sat Tarpiu in mijlocul satului pe drumul județean nu se mai repara . I as ruga pe Domni care au functi să facă ceva și pt cetățeni deși suntem mai izolați că sat suntem tot că cei din alte comune , plătim taxe impozite asigurări etc.

  2. Doar la noi poți vedea așa cv,ras cu plâns,sincer!!!Daca e vorba de cv impozite,taxe,etc…un doi vin pe capul tau,dar sa astupe o groapa pt cetățenii care contribuie la atâtea,nu se poate!
    Păcat, Tărpiu este un sătuc foarte frumos,dar dacă nu se va îngriji nimeni de el,va pieri încet cu încet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...