10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Poliția Locală absoarbe mii de euro din bugetul local în 2018

Primăria Bistrița continuă investițiile în Poliția Locală. Pentru anul 2018, vrea să aloce 35.000 lei, adică peste 7.500 de euro pentru diverse echipamente.

Mai exact, 10.000 lei vor fi alocați pentru dotarea autovehiculului de poliție cu aparat de semnalizare acustică și optică. De asemenea, se dorește achiziționarea unui laptop și licențe soft în valoare de 5.000 lei. 10.000 lei vor fi folosiți pentru cumpărarea a două stații de lucru cu licențe de operare. Nu în ultimul rând, polițiștii vor primi și trei tablete 4 G în valoare de 10.000 lei.

Motivele pentru care se vor cumpăra aceste electronice e explicat în proiectul de hotărâre, fiind vorba despre uzarea celor existente acum.

Astăzi la ora 14 are loc ședința în care se va dezbate proiectul de hotărâre privind bugetul local în 2018.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.