12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Consumator înrăit de alcool, găsit căzut în stradă de Poliția Locală. A murit ulterior la spital

Un bărbat de 41 de ani, cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice, a fost găsit căzut aseară pe un trotuar de pe strada Albert Berger, în stare de inconștiență. Omul a fost amendat de mai multe ori pentru consum de alcool pe domeniul public.

„La ora 20.20, a fost transferat prin dispeceratul Poliției Locale un apel 112 prin care am fost sesizați că un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate este căzut pe trotuarul străzii Albert Berger„, au precizat polițiștii locali pe pagina de Facebook.

Un echipaj s-a deplasat la locul reclamat, unde a identificat un bărbat de 41 de ani, aflat în stare de inconștiență, datorată consumului excesiv de alcool.

Colegii noștri au asigurat perimetrul până la sosirea echipajului SAJ și au ajutat la identificarea victimei. Bărbatului i s-au efectuat manevrele de resuscitare, ulterior acesta fiind transportat la UPU Bistrița. Întrucât bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat, diagnosticul fiind stop cardio-respirator. Poliția Locală a însoțit echipajul de medici la UPU Bistrița și ulterior declarării decesului a anunțat grupa operativă din cadrul instituției competente pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor”, a mai declarat sursa citată.

Bărbatul era cunoscut în zonă ca fiind consumator de băuturi alcoolice, fiind sancționat de polițiștii locali de mai multe ori, în baza Legii 61/1991 pentru consum de alcool pe domeniul public.

Foto Facebook Poliția Locală

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?