24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Poliția și-a făcut structură separată pentru protejarea elevilor

Poliția Română are începând de astăzi o structură separată pentru protejarea elevilor. Noul an școlar va aduce o prezență mai mare a polițiștilor în mediul școlar, care, printre altele vor ajuta la prevenirea bullying-ului și a faptelor antisociale.

Polițiștii din noile structuri încep munca de astăzi, odată cu debutul noul an școlar. În total, din aceste structuri vor face parte 270 de polițiști, potrivit declarațiilor ministrului de Interne, Marcel Vela.

„Începând cu acest an școlar, odată cu crearea acestei structuri specializate, în mediul școlar va exista o prezență mult mai mare și mai activă a polițiștilor. De asemenea, o mai bună interacțiune cu elevii, cu familiile acestora și cu profesorii, precum și cunoașterea caracteristicilor socio-democrafice din zona utilităților de învățământ vor ajuta la prevenirea bullying-ului și a faptelor antisociale”, se arată într-un comunicat de presă remis de IGPR.

Aceasta nu este singura structură nouă a Poliției Române. Se pare că va mai exista în viitorul apropiat și o structură ce se va ocupa de persoane și copiii dispăruți.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...